Eğlence

Rainbow Six Mobile için resmi açıklama geldi, kayıtlar açıldı

rainbow six mobile

Ubisoft, bir süredir etrafta dolaşan dedikoduların ardından Rainbow Six Mobile için beklenen resmi açıklamayı yaptı. Oyunun ilk videosu da paylaşıldı. Yakında yayınlanacak olan Rainbow Six Siege’in mobil versiyonu, akıllı telefon ve tabletlerde oyuncularla buluşacak.

Siege’in konsol ve PC versiyonlarında olduğu gibi, mobil versiyonda da beşe beş taktik savaşlar olacak. Burada bir takım saldırı yaparken, bir takım da verilen görevler doğrultusunda savunmada olacak.

Savunmada olan takım, barikat ve tuzaklarla rakiplerini engellemeye çalışacak. Saldırıda olan takım ise hedefe ulaşmak için özel numaralar sergileyecek. Bu roller oyuncuların seçtikleri karakterlere göre değişiklik gösterecek.

Ana oyunla mobil versiyon arasındaki temel fark, düşmanları öldürme hızı olacak. Siege’de oyuncuların düşmanlarını yere sermesi için iki kurşun yeterli olabiliyor. Mobil versiyonda ise bunun için biraz daha emek sarfetmek gerekecek gibi görünüyor.

rainbow six mobileRainbow Six Mobile için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak oyunun internet sitesi üzerinden şimdiden kayıt yaptırmak mümkün. Kayıt yaptıranların oyunu çıkışından önce test etme şansına sahip olması bekleniyor. Oyun hem iOS’te hem de Android’de ücretsiz olacak.

İLGİLİ HABERLER