Eğlence

Radiohead Epic Games ile birlikte dijital bir deneyim hazırlıyor

radiohead epic games
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Alternatif müziğin en önemli gruplarından biri olan Radiohead, Fortnite’ın geliştiricisi Epic Games ile birlikte dijital bir deneyim hazırlıyor. Grubun solisti Thom Yorke ve 1994’ten bu yana albümlerin kapaklarını tasarlayan Stanley Donwood’un birlikte hazırladığı görseller, grubun uzun süreli prodüktörü Nigel Godrich’in ses tasarımıyla birleşecek ve ortaya karmakarışık bir dijital/analog “evren” çıkacak.

Epic Games’ten yapılan açıklamada, bu çalışmanın Radiohead’in “Kid A” ve “Amnesiac” albümleri için bir saygı duruşu niteliği taşıdığı belirtildi.

Bu özel projede geliştirici olarak “namethemachine” ve Arbitrarily Good Productions’ın imzası bulunuyor. Kasım ayından itibaren PlayStation 5, PC ve Mac’in de aralarında olduğu platformlarda bu deneyimi yaşamak mümkün olacak.

Radiohead, bu ay sona ermeden Kid A ve Amnesiac albümlerini yeniden yayınlayacak. Grup, bu iki albümün stüdyo çalışmaları sırasında kaydedilen ancak albümlere koyulmayan şarkıların yer aldığı “Kid A Mnesia” isimli bir albümü de hayranlarına armağan edecek.

İLGİLİ HABERLER