Eğlence

Ratchet and Clank: Rift Apart PC versiyonu temmuz ayının sonunda yayınlanacak

ratchet and clank: rift apart

Popüler PlayStation oyunlarının PC’ye geçişi devam ediyor. Sony kısa süre önce Marvel’s Spider-Man 2’nin PC versiyonuna ait görüntüleri paylaşmıştı. Şirket şimdi de Ratchet and Clank: Rift Apart PC versiyonunun çıkış tarihini açıkladı. Oyun 26 Temmuz’da PC’lerde oyuncularla buluşacak.

PlayStation Blog’da konuyla ilgili olarak yayınlanan blog yazısında Nixxis’te çevrimiçi topluluk uzmanı olarak çalışan Julian Huijbregts’in verdiği bilgiye göre, oyun PC’ye bazı özel dokunuşlarla gelecek. Bunlar arasında “Yumuşaklıkta doğal gradyanlara sahip gerçekçi gölgeler” sağlayan yeni “dış alanlarda doğal ışık için ışın izlemeli gölgeler” bulunuyor. Oynanış ve ara sahnelerin üçlü monitör kurulumları için 21:9, 32:9 ve hatta 48:9 en boy oranları dahil olmak üzere ultra geniş ekranlar için optimize edilmesi de yapılan değişiklikler arasında yer alıyor.

Sınırları kaldırılmış çerçeve hızlarının yanı sıra; NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS ve Insomniac’ın kendi Temporal Injection’ının yanı sıra NVIDIA Reflex ve NVIDIA DLAA kenar yumuşatma dahil yükseltme teknolojisi için destek sunuluyor. Tamamen özelleştirilebilir kontrollere veya kontrolöre sahip bir klavye ve fare kullanmayı tercih edebilirsiniz. DualSense oyun kumandası ise PS5’te yaşayacağınız aynı dokunsal geri bildirimi ve dinamik tetikleme efektlerini deneyimlemenizi sağlayacak.

Ratchet and Clank: Rift Apart kısa süre önce PlayStation Plus’a eklenmişti

Ratchet and Clank: Rift Apart kısa süre önce PlayStation Plus kataloguna eklenmişti. Etkileyici dövüş sahneleri, büyüleyici karakterleri ve akıllı senaryosuyla nefes kullanan oyunda DualSense kumandanın yeteneklerinin son derece iyi kullanılması da dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER