Eğlence

Yeni Uzay Yolu filminin yönetmenliğini Quentin Tarantino üstlenebilir

quentin tarantinoUzay Yolu serisinin yeni filminin yönetmen koltuğunda beklenmedik bir isim oturabilir. Deadline’da yayınlanan habere göre, serinin yeni filminin yönetmenliğini Quentin Tarantino üstlenebilir.

Tarantino’nun seriye dair fikirlerini J.J. Abrams ile birlikte hazırladığı ve ikilinin bir senaryo grubu oluşturacağı belirtildi. Tarantino’nun yöneteceği filmin yapımcılığını ise Paramount’un üstleneceği konuşuluyor.

Tarantino’nun Uzay Yolu serisine nasıl bir dokunuş yapacağı merak ediliyor. Ünlü yönetmenin Kill Bill gibi filmlerde sergilediği tarzını Uzay Yolu’na uygulaması ise serinin doğası gereği, pek olası görünmüyor. Filmin 2016’nın temmuz ayında vizyona giren ve Justin Lin tarafından yöneltilen Uzay Yolu: Sonsuzluk ile ilişkisinin nasıl olacağı merak ediliyor.

Tarantino’nun Uzay Yolu serisinin hayranı olduğu bir sır değil. Ünlü yönetmen, 2015’te katıldığı Nerdist podcast’inde Uzay Yolu’na dair vizyonu konusunda bazı bilgiler vermişti. Modern Uzay Yolu filmlerinin çok karakterli hikayelerinden kurtulmayı istediğini belirten Tarantino, dizinin bazı bölümlerinin yeniden çekilmesini görmeyi istediğini sözlerine eklemişti.

Quentin Tarantino emekliliğe hazırlanıyor

Quentin Tarantino, kısa süre önce Uzay Yolu’nu yönetmeyi istekli olduğunu bir kez daha göstermişti. Ünlü yönetmen, filmin yapımcılarına kendisiyle çalışmak için acele etmeleri gerektiği mesajını da vermişti. TMZ’de yer alan habere göre, Tarantino iki film daha yönettikten sonra emekli olmayı planlıyor. Bu filmlerden birinin Uzay Yolu serisinden olup olmayacağı ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER