Eğlence

Quantum Break 14 Eylülde Steam’e geliyor

quantum breakMicrosoft, Steam üzerinden oyun satmaya başlayacağını bir süre önce açıklamıştı. Şirket bu sözünün boş bir vaatten ibaret olmadığını da fazla vakit kaybetmeden gösterdi. Microsoft ve Remedy tarafından yapılan açıklamaya göre, Quantum Break 14 Eylül itibarıyla Steam’deki yerini alacak. Oyunu Steam üzerinden alanların cebinden 40 dolar çıkacak.

Oyunu Steam üzerinden satın alınanlara ekstra olarak özel içerikler sunulmayacak. Sadece oyunun çıkışından bu yana sunulan tüm ekstralar doğrudan kullanıcılara ulaştırılacak. Oyunun Steam’e gelişinin esas önemi, kullanıcıları Windows Mağaza’ya bağlı kalmaktan kurtararacak olması. Microsoft’un bazı oyunları Windows Mağaza’ya özgü tutmasının PC’de oyun keyfine zarar vereceğini düşünenler, bu yeni haberle birlikte biraz olsun rahatlayabilir.

Quantum Break Timeless Collector’s Edition’ı da duyuruldu

Oyunun hayranlarını sevindirecek gelişmeler sadece Steam üzerinden satın alma imkanıyla sınırlı kalmıyor. Remedy, oyunun Timeless Collector’s Edition adını taşıyan özel bir versiyonunun da mağazalarda yerini alacağını açıkladı. Söz konusu versiyonun içinde oyunun fiziksel kopyası, yapım sürecini anlatan Blu-ray disk, yapım sürecini anlatan bir kitap, soundtrack CD’si ve iki poster bulunacak. Oyunu aylar önce alan Quantum Break hayranları, bu özel versiyon için ellerini bir kez daha cebe atmayı düşünebilir.

quantum break

İLGİLİ HABERLER