Teknoloji

Qualcomm ve Manchester United güçlerini birleştiriyor

qualcomm manchester united

Qualcomm Manchester United ile uzun süreli bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile şirket, İngiltere’nin köklü futbol takımına hem stadyumu Old Trafford’da hem de dünya genelinde gücünü Snapdragon platformundan alan deneyimler hazırlamasında yardımcı olacak. Buna ek olarak, Old Trafford’daki mobil bağlantı deneyiminin geliştirilmesi konusunda da Qualcomm kulübe danışmanlık yapacak.

Manchester United’ın iş birlikleri ve ortaklıklardan sorumlu CEO’su Victoria Thompson, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Snapdragon platformları dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarımıza çığır açan deneyimler yaşatmamızda yardımcı olacak. Böylelikle taraftarlarımızın kulüple olan bağlarını derinleştireceğiz.”

Thompson sözlerine şöyle devam etti: “Manchester United daima mümkün olanın sınırlarını zorlamıştır. İnovasyonun ön cephesinde yer alan bir şirketle iş birliği yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

Taraflar arasındaki ortaklığın odak noktasında Snapdragon markası olacak. Snapdragon teknolojisinin kullanıldığı deneyimlerde bu marka ön plana çıkarılacak.

Qualcomm Manchester United öncesinde spor dünyasıyla başka ortaklıklar da yapmıştı. Şirket, Formula 1’in zirveye oynayan takımlarından Scuderia Ferrari’nin de sponsorları arasında yer alıyor. Qualcomm daha öncesinde de Mercedes F1 takımının sponsorlarından biriydi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER