Eğlence

Q1: Samsung elmastan ilham aldı

Samsung?un gerçek bir elmas görüntüsüne sahip yeni MP3 çalar Q1, hem bir müzik çalar olarak en kaliteli müziği sunuyor, hem de benzersiz Diamond kontrol paneli ile müzik akışını müthiş keyifli kılıyor. Q1?deki Rythmizer? çalan müzik türü ve tarzına göre otomatik olarak ekran koruyucusunu ve LED kontrol panelinin temasını değiştiriyor.

?Dünyanın En İyi Ses Kalitesi?ni sunan MP3 çalar olmayı hedefleyen Q1, CD kalitesinde müziği MP3 çalardan dinlemek isteyenler için pekçok değerli fonksiyona sahip olan DNSe?2.0?nin bir üstü sürümü DNSe?3.0?ü sunuyor.

DNSe?3.0?in en ilgi çeken fonksiyonu Audio Upscaler fonksiyonu. (Ses Kalitesini En Üst Seviyeye Getirmeye yarayan fonksiyon). Bu fonksiyon MP3 dosyalarında sıkıştırmadan kaynaklanan ses kayıplarını düzenler ve en iyi ses kalitesini elde etmenize yardımcı olur.

Q1, MP3 dosyalarının tarzını ?Auto DNSe? ile analiz ediyor ve belirlenen tarza göre uygun EQ efektini uyguluyor. 3 farklı Konser Mekanı efektini destekliyor. (Konser Salonu/ Kilise/ Café-Bar)

TTS (sesli metin) fonksiyonu metin dosyalarını 12 farklı dil ve 25 farklı lehçede ses dosyalarına dönüştürebiliyor. Örneğin; İngilizce?nin farklı aksan ve tonlamaları olan birçok farklı lehçesi vardır: İngiliz/Amerikan/Güney Afrika/Avustralya/Kanada İngilizcesi. TTS tüm bu farklı lehçeleri destekliyor. TTS aynı zamanda oynatma hızını da değiştirebiliyor. Ses tonu, hız değişikliğine bağlı olarak değişmiyor. Q1, hızlı oynatma modunda ses tonunu koruma fonksiyonuna sahip ilk MP3 oynatıcısıdır.

Q1 üç farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor: beyaz, siyah ve gri. 4GB hafıza seçeneği sunan 2.4? LCD ekranlı Q1, WMA/MPEG video formatlarını ve FM radyolarını da destekliyor.

Fiyatı: 269 YTL

Samsung Çağrı Merkezi: 444 77 11

Basın bülteninden derlenmiştir.


Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER