Teknoloji

Puma Fossil’in desteğiyle akıllı saat pazarına giriyor

puma fossilSaat pazarının geleneksel oyuncularından biri olan Fossil, yeni döneme uyum sağlama konusunda da en iyi performansı gösteren şirketler arasında yer alıyor. Daha önce pek çok ünlü marka için Android Wear (Wear OS) işletim sistemli akıllı saatler üreten şirket, bu listeye önemli bir marka daha ekliyor. Puma Fossil tarafından üretilecek ürünlerle akıllı saat pazarına adım atıyor.

Puma ve Fossil arasındaki anlaşma 2028’e kadar geçerli olacak. Fossil anlaşma çerçevesinde Puma için akıllı saatin yanı sıra analog saat de üretecek.

Anlaşmayı değerlendiren Fossil CEO’su Kosta Kartsotis, şu ifadeleri kullandı: “Puma dünyanın önde gelen spor markaları arasında yer alıyor. Yaptığımız işbirliğiyle tasarım ve dağıtım konusundaki yeteneklerimizi Puma’nın saat koleksiyonuna getirmeten dolayı heyecan duyuyoruz.”

Puma markalı ilk akıllı saatler 2019’da satışa sunulacak. Saatleri büyük mağazalarda, özel noktalarda ve çevrimiçi ortamda satın almak mümkün olacak. Dağıtım süreci tamamen Fossil tarafından yürütülecek.

Puma Fossil anlaşmasıyla birlikte Google’ın Wear OS platformuna dahil olan ünlü markalar arasındaki yerini alacak. Listeye Puma gibi bir markanın eklenmesinin Wear OS’e nasıl bir fayda sağlayacağı ise şimdiden merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER