Manşetler

Pudra: Kadınların özel dünyası

pudraHer geçen gün çıkan farklı uygulamalar insanları sosyal medyaya biraz daha bağlıyor. Bu uygulamaların yeni örneklerinden birisi de, kız kıza yeni arkadaşlıkların keyfini çıkarabileceğiniz Pudra. Türkiye’nin kadınlara özgü ilk sosyal ağı olan Pudra, alışveriş imkanı sunmasıyla da cazibesini artırıyor.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra kısa bir kayıt işlemi ile platforma kolaylıkla üye olabiliyorsunuz. İlk olarak sizden isminizi ve telefon numaranızı girmeniz isteniyor. Telefonunuza gelen onay kodunun girilmesinin kayıt işleminizi hızlıca tamamlayabiliyorsunuz. Bir sonraki adımda ise kullanıcı adınızı, şifre ve profil fotoğrafınızı oluşturup uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra ilk olarak uygulamada hangi kanallarda neleri bulacağınızın kısa bilgisi veriliyor. Bu esnada kaba dil kullanımının engelleme nedeni olduğu uyarısı da yapılıyor.

Uygulamada “Dünyam” kanalında diğer üyelerin fotoğraflarını ve paylaşımlarını görebilirsiniz. İsterseniz fotoğraflara ve paylaşılan ürünlere yorumlar yapabilirsiniz. Keşfet bölümünde henüz takip etmediğiniz kişilerin paylaştığı fotoğrafları görebilir ve o fotoğrafların sahiplerini takibe alabilirsiniz. Paylaş bölümünde resim, video veya yemek tarifi paylaşabilirsiniz. Sohbet bölümünde ise pek çok farklı konuda farklı kişilerle anlık sohbetlerde bulunabilir, diğer Pudra kullanıcıları ile sürekli iletişim halinde olabilirsiniz. Karşılıklı takipleştiğiniz kişilerle “Ailem” kanalında anlık mesajlaşma imkanı bulabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı hakkında destek almak için “Destek” kanalını kullanabilirken, uygulama ile ilgili tüm duyurulara ise “Zeynep” kanalından ulaşabilirsiniz.

Uygulamada kullanıcılar diledikleri takdirde profillerini kilitleyebiliyor. Bu durumda paylaşımlarınız sadece sizi takip eden kişiler tarafından görüntülenebilir diğer kullanıcılar tarafından ise görüntülenemeyecektir. Ayarlar bölümünde ise kişisel bilgileriniz, fotoğrafınız, şifreniz gibi bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.

Pudra’yı “Kadınlara özel bir Instagram” olarak nitelemek mümkün. Ancak Pudra’nın Instagram’dan en büyük farkı DM (Direct Message) özelliğinin olmaması. Uygulamanın en önemli farklarından biri de alışveriş yapma imkanı sunması. Uygulama üzerinden yüzde 70’i geçen indirimlerle ünlü markaları taşıyan ürünler satın alınabiliyor. Aynı zamanda kendinizin kullanmadığı ürünleri de satabilirsiniz. Ayrıca uygulamada yapılan kampanyalar ile kullanıcılara hediye çeki kazanma fırsatı da veriliyor.

Platforma sadece akıllı telefonunuzdan değil internet sitesi üzerinden de ile de ulaşabilirsiniz. Size sunulan farklı konular hakkında bilgi sahibi olabilir, konu hakkında yorumlarınızı iletebilirsiniz.

Pudra kadınlara sosyal medyada özel bir alan sunuyor

500 binden fazla kullanıcısı bulunan Pudra’nın önünde gelişmek ve daha iyi bir noktaya gelmek için ciddi bir potansiyel bulunuyor. Siz de kadınlara özel bu sosyal ağda vakit geçirmek istiyorsanız telefonunuza veya tabletinize Pudra uygulamasını indirebilirsiniz. iOS 9.3 ve üzeri cihazlar için Pudra uygulamasını buradan, Android 5.0 ve üzeri cihazlar için ise uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER