Eğlence

PUBG PS4 versiyonununa yönelik beklentiler artıyor

pubg ps4

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya daha yaygın bilinen kısaltmasıyla PUBG, son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Microsoft oyunun 1.0 tam sürümünü Microsoft Mağaza’da ücretsiz olarak satacağını açıklarken, PUBG PS4 versiyonunun çıkışıyla ilgili dedikoduları da yeniden alevlendirdi.

Microsoft geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği XO18 etkinliğinde PUBG hayranlarına önümüzdeki dönemde büyük haberler vereceğini açıklamıştı. Bu büyük haberlerden ilki, oyunun geçici olarak ücretsiz indirilebilmesi olmuş gibi görünüyor.

Ücretsiz satış döneminin ne kadar devam edeceği veya beta döneminde oyun için para ödemiş oyunculara oyun parası ödemesi yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor. PUBG ilk olarak geçtiğimiz yıl Xbox Oyun Önizlemesi kapsamında oyuncularla buluşmuştu.

PUBG PS4 versiyonu önümüzdeki ay yayınlanabilir

Microsoft’un promosyonunun zamanlaması da ayrıca dikkat çekiyor. PUBG PS4 versiyonunun önümüzdeki ay yayınlanabileceğine dair haberler son zamanlarda biraz aha yüksek sesle dillendiriliyor. Eğer bu iddia doğruysa, Microsoft’un oyunun ayrıcalıklı konsol haklarını 1 yıllığına satın almış olduğu anlaşılıyor. PUBG’nin PlayStation 4 sahiplerine platformlar arası oyun deneyimi imkânı sunup sunmayacağı da şu an için belirsizliğini koruyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER