Eğlence

PUBG PlayStation 4 sahipleriyle 7 Aralık’ta buluşacak

pubg mobile lite

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya daha yaygın olarak bilinen kısaltmasıyla PUBG‘nin PlayStation 4‘e gelmesi uzun süredir bekleniyordu. Kulağı gelecek açıklamada olanlar için müjdeli haber nihayet geldi ve PUBG PlayStation 4 versiyonunun yayın tarihi duyuruldu.

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, PUBG 7 Aralık tarihinde PS4 sahipleriyle buluşacak. 100 oyuncunun bir haritada mücadele ettiği Battle Royale tarzı oyunda hayatta kalan son oyuncu birinci oluyor ve Chicken Dinner olarak adlandırılan ödülün sahibi oluyor.

PUBG’nin PS4 versiyonunda oyuncular Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında oyun deneyimini yaşayabilecek. Kar temalı harita da kış ayları içinde oyunculara sunulacak. PlayStation 4 sahipleri oyunda özel maçlar, sıralama sistemi ve etkinlik modu gibi özellikler bulunuyor.

pubg playstation 4PUBG’nin PlayStation 4 versiyonunun geliştirilmesinde proje yöneticiliği yapan Koo Sung Jeong, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “PUBG’yi PS4?e geliştirirken hafızalarımıza kazınan en önemli an herhalde ilk kez 100 kişilik test maçını yapmamızdı. Testten önce geliştirme ekibimizin görevi bu yıl içerisinde oyunu tamamlayabilmekti. Bu bizim için meydan okuyucu, aynı zamanda imkansız gibi görünen bir olaydı. Ancak 100 kişilik teste katıldığımızda güvenimiz arttı ve tüm zorlukların üstesinden gelebileceğimizi fark ettik. Yarattığımız oyunla gurur duyuyor, sizin de oynamanız için sabırsızlanıyoruz.”

PUBG PlayStation 4 versiyonunda Türkçe altyazı desteği sunulacak

PUBG PlayStation 4 versiyonunu PlayStation Store ve yetkili teknoloji mağazalarından edinmek mümkün olacak. Oyunda oyunculara Türkçe altyazı seçeneği de sunulacak.

İLGİLİ HABERLER