Teknoloji

PUBG: New State 20 milyon indirme sayısını geçti

pubg: new state pubg

Geçtiğimiz hafta itibarıyla iOS ve Android‘de oyuncularla buluşan PUBG: New State, kısa süre içinde 20 milyon indirme sayısını geçmeyi başardı. Oyun Google Play ve App Store’da Amerika, Güney Kore, Japonya, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulduğu 165’ten fazla ülkede en popüler oyunlar listesinde birinci sıraya çıktı.

2051 yılında geçen New State, PUBG’nin Battle Royale (büyük savaş) deneyimini iOS ve Android’e taşıyor. Oyun geliştiricisi Krafton tarafından “bugüne kadarki en gerçekçi ve teknolojik olarak gelişmiş mobil oyunlardan biri” olarak tanımlanıyor.

Oyunun yapımcısı Minkyu Park, New State’in çıkış performansıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularımızın desteği ve coşkusu olmadan oyunun bu erken başarısı mümkün olmazdı. New State ile mobil battle royale oyunlarına yeni bir standart getiren, etkileyici bir deneyim için çabaladık. Gelecek güncellemelerimizde oyunun stabilitesini, optimizasyonunu ve oyun deneyimini geliştirirken yeni, eğlenceli özellikler oluşturmak için çalışacağız.”

PUBG: New State için oyunun çıkışını kutlamak amacıyla “Arkadaşlarla Oyna” isimli bir etkinlik düzenleniyor. 15-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek bu etkinliğe katılan oyuncular, #NewStateStyle oyun içi ifadesini ve oyuncuların oyun içi mağazadan eşya takası yapmak için kullanabilecekleri bir Tavuk Madalyası kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanya döneminde oyun içi ifade “Got #NewStateStyle” kullanılarak bir dans yarışması etkinliği düzenlenecek ve oyun severlere özel ödüller kazanma fırsatı sunulacak.

İLGİLİ HABERLER