EğlenceTeknoloji

PUBG Mobile yeni güncellemeyle kış festivalini başlatıyor

PUBG Mobile Sanhok haritası ve yeni silahlara kavuştu

PUBG Mobile için yayınlanan son güncelleme; yeni oyun modları, haritalar, eşyalar ve yetenekleri hem iOS hem de Android‘de oyuncuların karşısına çıkarıyor. Güncellemenin getirdiği dikkat çekici bir diğer yenilik ise 10. yaşını kutlayan fenomen oyun Angry Birds ile yapılan özel işbirliği.

Yeni bir ikon ve Tencent Games’in yeni logosuyla paylaşılan güncellemenin getirdiği yenilikler ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Mekanik Öfke Modu – Bu tamamen yeni Evo Alanı modunda, oyuncular iki gruba ayrılıyorlar ve her biri bir araca sürücü veya nişancı olarak atanıyor. Her araç, aralarında Mitralyöz, Pompalı ve RPG gibi güçlü silahlarla donatılmış. Nişancılar aralarında Mitralyöz, RPG, Bombaatar ve M249’un yer aldığı özel silahları kullanabiliyorlar. Bu modda oyuncuların karşısına iki farklı format çıkıyor. “Mekanik Öfke TDM” isimli modda, oyuncular puan kazanmak için düşman araçlarını yok etmeye çalışıyor ve skor sınırına ulaşan ilk takım oyunu kazanıyor. “Mekanik Öfke PickUp” adını taşıyan ikinci seçenekte ise oyuncular kazanmak için Puan Kasaları?ndan belli sayıda toplamak zorunda. Ancak araçların yok edilmesi durumunda oyuncular kazandıkları tüm kasaları kaybediyor.
  • Kış Cenneti – Erangel’de Klasik mod maçları için sıraya girerken oyuncular, Toplanma Alanı karlarla kaplı olan Kış Cenneti’ne girebilirler. Oyuncular aynı zamanda bir maça girdiklerinde teleferiğe binerek karlı dağlara çıkabilir ve snowboard yapabilirler.
  • Hareket Halinde İyileşme – Oyuncular artık sağlık çantaları, enerji içecekleri, ve adrenalin şırıngalarını hareket ederken kullanabilecek. Ancak bunlar kullanılırken hareket hızı önemli ölçüde düşüyor. Ayrıca sarı bezleri sağlık yenilerken otomatik olarak art arda kullanılabiliyor.
  • Mühimmat – Yeni bir mühimmat ekranı, oyuncuların başlangıç silahlarını düzenleme ve özelleştirmesi için Takımlı Ölüm Maçı moduna eklendi. Mühimmat olarak kullanılabilecek silah çeşitliliği, Evo Seviyesi yükseldikçe artar, silah ekleri için uzmanlık seviyeleri de sunuluyor.
  • Görünüm Tuşları – Üçüncü Şahıs görünümündeyken oyuncular, Birinci Şahıs görünümüne Klasik, Eğlence ve Eğitim Sahası modlarında geçebilirler.
  • Yeni Kayma Mekaniği – Oyuncular artık Takımlı Ölüm Maçı modunda karakterlerinin kayma özelliğini açıp kapatabilirler.
  • Silah Dengeleri – Klasik modda birden çok silahın özellikleri oynanışı dengelemek adına değiştirildi.

PUBG Mobile ve Angry Birds buluşuyor

En yeni PUBG Mobile güncellemesinin getirdiği yenilikler arasında en dikkat çekici olanlardan birisi de Angry Birds içerikleri. Oyuncular artık özel eşyaları açma şansına sahip olacaklar ve Toplanma Alanı’nda Angry Birds bombaları atarak minik bir oyun oynayabilecekler. Ödüller ise Angry Birds macerası etkinliğindeki görevleri tamamlayarak kazanılabiliyor.

Performans ayarlamaları, izleyici kademe kısıtlaması, sırt çantası süslemeleri ve takım arkadaşı öldürmelerini raporlama gibi özellikler de güncelleme paketinin getirdikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER