Eğlence

PUBG Mobile Survivor heyecanını yaşatıyor

pubg mobile survivor
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dünyanın en popüler mobil oyunları arasında yer alan PUBG Mobile, aynı zamanda oyuncularına özel bölgesel içerikler sunuyor. Türkiye’de de büyük ilgi gören oyun, yine kendisi kadar popüler bir programla bir araya geliyor. PUBG Mobile Survivor heyecanını özel içeriklerle yaşatacak.

PUBG Mobile ve Acun Medya işbirliği ile Survivor özel sürpriz içerikler ve birbirinden güzel temalı eşyalar oyun severlerle buluşuyor. Sıra dışı bir ortaklığa ev sahipliği yapan PUBG Mobile ve Survivor iş birliğinde YouTube ve oyun dünyasından birbirinden ünlü isimler Dominik’te özel bir bölüm için karşı karşıya gelecek.

Sürpriz isimlerin yer aldığı ve heyecan dolu mücadelelere imza atılan bu özel bölüm 25 Haziran’da PUBG Mobile Türkiye resmi Youtube kanalında yayınlanacak.

pubg mobile survivorÇok yakında tüm detayların paylaşılacağı bu içerik dışında PUBG Mobile ve Survivor işbirliği oyun severlere de yeni içeriklerin kapısını aralayacak. Bugünden başlayarak 30 Haziran’a kadar PUBG Mobile Survivor etkinliği aktif olacak.

Etkinlik sayfası üzerinde yer alan görevleri tamamlayan oyun severler, Survivor temalı özel hediyelere sahip olabilecek. Buna ek olarak, PUBG Mobile YouTube kanalına abone olan oyuncuları da birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

İLGİLİ HABERLER