Teknoloji

PUBG Mobile Sanhok haritası ve yeni silahlara kavuştu

PUBG Mobile Sanhok haritası ve yeni silahlara kavuştu

PUBG Mobile için yayınlanan son güncelleme, oyuncuları uzun süredir bekledikleri Sanhok haritasıyla buluşturuyor. Arazi koşulları değişken, yoğun bir ormandan oluşan Sanhok, daha önceki güncellemelerle gelen özelliklerin yanına yoğun savaş senaryoları ve silahlı mücadeleler için eklenen küçük bir harita niteliği taşıyor.

Güncellemenin PUBG Mobile oyuncularına getirdiği tek yenilik Sanhok haritası değil. Güncellemeyle oyunculara takım hâlinde daha kolay hareket etmelerini sağlayacak sosyal içerikler ve yeni oyun içi özellikler sunuluyor. Söz konusu özellikler şu şekilde sıralanıyor:

  • Yeni Silahlar ve Taşıtlar: Sanhok haritası işaret fişeği, QBZ, Muscle sınıfı otomobil ve kurşun geçirmez UAZ gibi yeni silah ve taşıtlarla geliyor.
  • Oynanabilirlik Geliştirmeleri: Sohbet sistemi, klan sıralamaları, paraşütle atılan eşyalar, arkadaş listesi gibi alanlarda geliştirmeler yapıldı.
  • Hile Engelleme Önlemleri: Hile eklentilerine karşı gelişmiş tanıma sistemi ve İzleyici Modu, Temel Bilgi ve Sonuçlar ekranlarına raporlama tuşu eklendi.
  • Sezon Verileri: Sezon sayfası artık tüm sezon oyuncularını ve aralarında unvan, ulaşılan en yüksek kıdem gibi bilgilerin de olduğu ilgili verileri gösteriyor.

Yapımcı Tencent Games, PUBG Mobile güncellemesiyle birlikte bazı istatistikleri de paylaştı. Aktif günlük oyuncu sayısı 20 milyona ulaşan oyunun ikinci sezonunda 200 ülkeden 130 milyon oyuncu, 864.425.575 kez oyun kazandı. Oyun hem iOS hem de Android‘de oynanabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER