EğlenceTeknoloji

PUBG Mobile Royale Pass’te 15. Sezon macerası başladı

pubg mobile royale pass 15. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PUBG Mobile, Royale Pass deneyiminin 15. sezonu oyuncularla buluşmaya başladı. “A.C.E. ve Ötesi” adını taşıyan yeni sezonda oyunculara yeni ve şık kostümler ile çok sayıda başka yeni içerik sunuluyor. Oyuncular bugünden itibaren sekiz yeni kostümle karakterlerini özelleştirebilecek.

PUBG Mobile Royale Pass’in 15. sezonu daha önce görülmemiş kostümler ve eşya görünümleriyle birlikte, oyunun klasik giysilerinin baştan yaratılmış hallerini oyunculara sunuyor. Bu yeni sezona katılıp çeşitli oyun içi görevleri tamamlayan oyuncular; özel temalı ödülleri kazanarak, PUBG’nin orijinal karakter kıyafetlerini de iyileştirme şansına sahip olacak.

15. Sezon’da ödüllere ek olarak oyunun kullanıcı arayüzü ve ödüller görünümü de iyileştiriliyor. Sık Kullanılanlar kısmının yeri değiştirildi. Artık oyuncular artık hem seviyelerini yükselttikleri hem de henüz almadıkları ödülleri görebilecek. Kupon penceresinden doğrudan kupon satın alabilmek de mümkün olacak. Bununla birlikte sezonlar arasında kazanılan RP puanları, otomatik olarak sıradan puan kartlarına dönüştürülecek. Yeni sezonun getirdiği yenilikleri gösteren bir video da hazırlandı.

Tüm bunlarla birlikte PUBG Mobile’ın üyelik seçeneklerinde de çeşitli değişiklikler yapıldı:

  • Plus Üyelik ödülleri, tek bir 900UC kuponu yerine üç adet 300UC kuponuyla alınabilir
  • RP puan alımları için yeni bildirimler eklendi
  • RP üyelikleriyle ilgili bir video ve aylık fiyat detayları eklendi.

PUBG Mobile Royale Pass 15. Sezon’un başlamasından kısa bir süre önce oyunda önemli değişiklikleri de beraberinde getiren PUBG Mobile New Era güncellemesi oyuncularla buluşmaya başlamıştı.

İLGİLİ HABERLER