Eğlence

PUBG Mobile altıncı yaşında oyuncuları Nimbus Adası’na keşfe götürüyor

pubg mobile

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG Mobile, altıncı yıl dönümünde oyuncularını 3.1 Güncellemesi ile Nimbus Adası’nı keşfe davet ediyor. Oyunculara farklı deneyimler sunan Nimbus Adası’ndan Gündüz Adası, aydınlık ve yoğun çatışmalara uygunken, Gece Adası ise daha karanlık ve gizemli bir atmosfer sağlıyor.

Aynı zamanda Metro Royale Bölüm 19 da güncellemeler ve düzeltmeler alırken, oyunun World of Wonder modu ise oyunculara PUBG MobileOyuncular bununla birlikte oyun sırasında gizemli Kasa Anahtarını da keşfedebilecekler. Bu anahtar, Hazine Kasası’na erişim sağlayarak nadir malzemelere ulaşmalarına imkan sağlayacak. içinde hayallerindeki evlerini tasarlamalarına izin veren yeni geliştirmelerle dolup taşıyor.

Oyuncular Erangel, Livik ve Miramar haritalarında mücadeleye atladıklarında uçuş yolu boyunca gökyüzünde, onları seçtikleri Nimbus Adası’na taşıyacak iki portalla karşılaşacaklar. Nimbus Adası’na varıldığında ise bir geri sayım başlayacak; adalarda elenen oyuncular doğrudan ana maça paraşütle geri dönecek. Geri sayım bittiğinde ise adalar kaybolacak ve maçın geri kalanında kullanılamaz hale gelecek.

Nimbus Adası’nda bol miktarda malzeme bulunuyor, bu da PUBG MOBILE oyuncularının yoğun savaşlara hazırlanmalarına veya stratejik bir geri çekilme için portalları kullanmalarına imkan sağlıyor.

Oyuncular Nimbus Adası’nda lamba cini de çağırılabilecek. Bu, oyunculara ödüller ve Canlanma Kartı kazandırırken ayrıca eğlenceli bir Uçan Halı deneyimi de sunacak. Uçan Halı, kara ve hava arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyan Kara/Hava Uçuş Anahtarı özelliği ile dikkat çekiyor.

Halı; karada pürüzsüz bir şekilde kayarken arkadaki oyuncunun da savaşa katılmasına imkan veriyor, havada ise oyunculara heyecan verici manevra yetenekleri sunarken ateş edilmesine olanak vermiyor. Oyuncular, belirli bir mesafeye ulaştıklarında Uçan Halı’yı geri çağırabilir veya istediklerinde serbest bırakabilirler, bu da onlara yeni taktiksel fırsatlar sunar. Boş bir Uçan Halı’nın yakınında emojiler kullanarak dans edebilir ve PUBG Mobile oyuncuları için daha fazla etkileşim keşfedebilirsiniz.

Nimbus Adası ayrıca farklı konumlara belirli bir rota üzerinde yolculuk edebilen Uçan Hazine Gemisi’ni tanıtıyor. Önceden belirlenmiş bir yol üzerinde çalışan bu gemi, yol boyunca her durak noktasında oyuncuların gemiye binmesine izin veriyor ve bu duraklarda onlara düzenli olarak birçok ödül dağıtıyor, oyuncuları değerli ganimetlerle cezbediyor.

3.1 Güncellemesi, temalı oyun modunda bir dizi yeni silah ve taktik eşya da sunuyor. Bunların arasında bir lamba cini çağırarak geçici bir dans alanı yaratan Neşeli El Bombası dikkat çekiyor. Ayrıca, takım arkadaşlarını kurtarmak ve hızlı ulaşım sağlamak isteyenler için iki portal yaratan Portal Asası gibi yeni özellikler de bulunuyor. Bunların dışında her oyuncu, maç sırasında yaygın veya nadir sandıkları bulma olasılığına sahip bir Hazine Haritası ile donatılacak.

Oyuncular bununla birlikte oyun sırasında gizemli Kasa Anahtarını da keşfedebilecekler. Bu anahtar, Hazine Kasası’na erişim sağlayarak nadir malzemelere ulaşmalarına imkan sağlayacak.

Miramar, 3.1 Güncellemesi ile önemli bir güncelleme alıyor. Bu gelişme; yeni alanlar, benzin istasyonu güncellemeleri ve yeni zip hatları gibi yenilikleri içeriyor. Potansiyel kum fırtınaları da alana oyuna eklenenler arasında. Kamyon Durağı ve Partona alanları artık Miramar haritasına entegre edilmiş durumda ve harita boyunca bulunan benzin istasyonları, oyuncuların jeton kullanarak yakıt yenilemelerine olanak tanıyor. Ayrıca, her maçta oyuncuların beş belirli türde eşya satın alabilecekleri yeni bir Ticaret Mağazası da mevcut. Bunun yanı sıra, oyuncuların satın alabileceği çeşitli eşyalar da bulunuyor.

P90 silahı, hava indirme sandıklarında bulunan ilk SMG olma özelliğine geri dönüyor. Sadece hava indirme sandıklarında ortaya çıkacak P90’ın bu güncellenmiş versiyonunda yüksek atış hızı ve minimum geri tepme ile olağanüstü performans sunan 5.7 mm cephane kullanılacak. Ayrıca, 3.1 Güncellemesi’nde Cycle 6 Sezon 17 de geliyor. Bu güncelleme, oyunculara özel ödüllerle yükseltilmiş bir deneyim vadeden heyecan verici güncellemeler ve iyileştirmelerle birlikte yeni efsanevi öğelerin de tanıtımını içeriyor.

PUBG Mobile, World of Wonder’da yeni eklemeler sunuyor

3.1 Güncellemesi yaratıcı mod World of Wonder’a yeni eklemeler getiriyor. Bu güncelleme, birinci yıldönümünü kutlarken korsan gemileri, topçular, teleskoplar ve daha fazlası gibi yeni Masal öğelerini içeriyor. Yeni yağmurlu ve karlı hava koşulları da getirilirken, ayrıca yeni bir Ev sistemi de bulunuyor.

World of Wonder’ın sınırlı erişimine karşılık, Ev her oyuncuya açık. Bu, oyunculara hayallerindeki evlerini inşa etme fırsatı sunarak onların yaratıcılıklarını kullanmalarını ve topluluğa katılmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

World of Wonder sayfasında bulunan Ev sekmesinde oyuncular Evlerini; sandalye, koltuk, yatak, lamba, iki kişilik salıncak, hoparlör, gitar, piyano veya keman gibi çeşitli etkileşimli eşyalarla dekore edebilecek. Ayrıca her evin kendi kahyası da bulunuyor. Buna ek oyuncuların arkadaşlarının evlerine göz atma, ziyaret etme ve dört kişiye kadar evleri düzenleme yeteneği de bulunuyor. Bu sayede oyuncular öne çıkan evleri keşfedilebilecek ve ev sıralamalarını da kontrol edebilecekler.

Ayrıca Eğlence Parkı’na eklenen Ev Dükkanı sayesinde oyuncular; ev eşyaları satın alabilir, özel Ev jetonu kullanarak Şans Çarkı’na katılabilir ve evleri için özel mobilya ve eşyalar kazanabilirler. Oyuncuların muhteşem ödüller kazanması için ev görevlerini tamamlaması gerekiyor. Evlerin görüntülerini cep telefonlarına veya oyun içi fotoğraf albümüne kaydetmek içinse kamera modlarını kullanmak yeterli.

Yeni PUBG Mobile Metro Royale Bölümü 14 Mart ile 12 Mayıs tarihleri arasında kullanılabilir olacak. Oyuncular, yeni 19. Bölüm koleksiyonlarının yanı sıra Sisli Liman ve Kuzey Kutbu haritalarına eklenen Hazine Gemisi alanlarının ve Balon Kasalarının keyfini çıkarabilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER