Eğlence

PUBG Mobile Miramar haritasıyla oyunculara yeni görevler veriyor

pubg mobile miramarPlayerUnknown’s Battleground, veya kısa adıyla PUBG, son zamanların en popüler oyunları arasında bulunuyor. Oyunun mobil versiyonu PUBG Mobile da hem iOS hem de Android üzerinde hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşıyor. PUBG Mobile Miramar haritasını da getiren yeni güncellemeyle oyunculara süreçlere yayılan yeni görevler veriyor. Yeni haritanın PUBG Mobile’a PUBG’nin Xbox versiyonundan daha önce sunulduğunu belirtmek gerekiyor.

Miramar haritası PUBG Mobile’ın dağıtımcısı Tencent tarafından “iç daraltıcı” olarak tanımlanıyor. Geniş şehirlerin de bulunduğu engebeli bir çöl olan Miramar’da oyuncuları yeni görevlerin yanı sıra hareketli bir savaş da bekliyor.

Miramar haritası ile oyuncularına başka yeni imkanlar da sunuluyor. Yeni özellikler sayesinde oyuncuların bir takım oluşturarak birlikte hareket etmesi kolaylaşıyor. Miramar’la birlikte oyunculara yeni silah ve araçlar da sunulurken, hızlı biçimde yerel takımlar oluşturmak kolaylaşıyor. Oyuncular 6 haneli kodu girerek yakınlarındaki arkadaşlarıyla bir takım oluşturabiliyor.

PUBG Mobile Miramar haritası dışında çeşitli iyileştirmeleri de son güncellemeyle ulaştırıyor. Son güncellemeyle oyun içi sesler, özel efektler, tırmanma ve atlama gibi hareketlerde iyileştirme yapılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER