EğlenceTeknoloji

Yeni PUBG Mobile haritası oyuncularla buluşuyor

pubg mobile livik

PUBG Mobile oyuncuları, hem Android‘de hem de iOS‘te gelişi daha önce duyurulan Livik isimli yeni haritaya kavuştu. Livik, oyun için hazırlanan ilk özel harita olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Yeni haritada “battle royale” (büyük savaş) deneyimi 4 kilometrekarelik bir alanla sınırlandırılıyor.

Tencent’ten verilen bilgiye göre, İskandinav temalı haritadaki maçların maksimum uzunluğunun 15 dakika civarında olması bekleniyor. Bu da Livik’i kısa süreli oyun deneyimi için çok uygun hâle getiriyor.

Oyuncuları bu yeni haritada sadece bu haritada bulabilecekleri özel araç ve silahlar da bekliyor. Sınırlı bir süre için haritanın farklı noktalarına dağıtılmış “deneysel” ateşli silahlar da oyuncuların erişimine açık olacak.

Bu deneysel silahlar oyuncuların alıştıkları silahlara benzer nitelikte de olsa da; isimleri, ikonları ve tasarımlarında farklılıklar olacak. Standart versiyonlara kıyasla daha fazla hasar bırakacak olan bu silahları maçların başında bulmak oyunculara avantaj sağlayacak.

Tencent Games, PUBG Mobile için Livik öncesinde başka özel içerikler de sunmuştu. Örneğin, ekim ayında oyuna sınırlı bir süre için The Walking Dead karakterleri eklenmişti. Şirket, sadece mobil versiyona özgü yeni içeriklerin gelmeye devam edeceğinin de müjdesini vermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER