EğlenceTeknoloji

PUBG Mobile Lite güncellemesi popüler büyük savaş modunu getiriyor

pubg mobile lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PUBG Mobile Lite sayesinde teknik kapasitesi daha sınırlı Android cihazlarda pürüzsüz bir PUBG Mobile deneyimi yaşamak mümkün oluyor. Lite versiyon standart versiyonla aynı deneyimi vadetse de; standart versiyondaki oyun özelliklerinin bazılarını bu versiyonda bulmak mümkün olmuyor.

Ancak PUBG Mobile Lite’ın öne çıkan eksiklerinden biri sonunda kapatılıyor. PUBG Mobile’ın en popüler büyük savaş modlarından biri olan Payload Modu, Lite versiyonda da kullanıcılarla buluşmaya başladı. Yeni modla birlikte PUBG Mobile Lite’a yeni silahlar ve taşıtlar da ekleniyor.

Payload Modu’nda oyuncular tek başlarına veya maksimum dört kişilik takımlarda oyun deneyimi yaşayabiliyor. Yeni el bombası ateşleyicisi, yerden havaya gönderilebilen füzeler ve başka süper silahlar da oyuna eklenirken; oyunculara sunulan taşıtlar arasında BRDM-2 tank ve helikopter de bulunuyor.

PUBG Mobile Lite’a eklenenler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Haritaya yeni bir yumurtlama adası eklenirken, klasik modda işaret fişekleriyle BRDM-2 tanklarını çalıştırmak da mümkün hâle geliyor. Çöl Kartalı tabancası da oyuna eklenirken, SMG ve pistol hasarı da yeniden dengeleniyor.

Oyun içi ödül sistemi de yeni temalarla güncellenmiş durumda. Artık oyuncular ilk kez Savaş Bileti aldıklarında ekstra Puan Kartı kazanabilecek. Bunlarla birlikte yapılan başka küçük dokunuşlar da güncellemenin parçaları arasında yer alıyordu.

PUBG Mobile Lite için hazırlanan yeniliklere Google Play Store üzerinden erişmek mümkün.

İLGİLİ HABERLER