Eğlence

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın mobil versiyonu yayınlandı

pubg mobile lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pubg mobilePlayerUnknown’s Battlegrounds, ya da daha çok bilinen kısaltmasıyla PUBG, son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyunun mobil versiyonlarının geliştirildiği, geçtiğimiz yılın sonlarında açıklanmıştı. Uzun süredir beklenen gün geldi ve oyunun PUBG Mobile adını taşıyan mobil versiyonu iOS ve Android’de oyuncularla buluşmaya başladı.

PUBG’nin mobil versiyonunun çıkışında herhangi bir sorun yaşanmadı. Oyunun Xbox One ve PC versiyonlarının çıkışında yaşanan problemleri göz önüne alınınca bunun yapımcılar için sevindirici bir haber olduğu söylenebilir.

Oyunun iOS versiyonunun indirme dosyasının boyutunun neredeyse 900 MB olduğunu belirtmek gerekiyor. Android versiyonunda ise pürüzsüz bir deneyim için en az 2 GB RAM kapasitesine ihtiyaç duyuluyor. Unreal Engine 4 motorunun kullanıldığı oyunun dağıtımını ise Çin’in dev şirketlerinden Tencent’in mobil birimi gerçekleştiriyor.

PUBG Mobile hem iOS hem de Android üzerinde ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyuncular, kazandıkları veya satın aldıkları oyun içi paralarla sürpriz hediye kutularına erişebiliyor. App Store ve Google Play Store’da verilen notlar, PUBG’nin mobil versiyonunun kısa süre içinde oyuncuların kalbini kazandığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER