EğlenceTeknoloji

PUBG Mobile ikinci yaşını özel etkinliklerle kutluyor

pubg mobile

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile, ikinci yaşını kutluyor. Bu kutlama kapsamında oyunculara yeni interaktif oyunlar ve etkinlikler sunuluyor. Özel eşyalar ve başarımlar da PUBG Mobile’a kutlama amacıyla eklenen içerikler arasında bulunuyor. Buna ek olarak, doğum günü kutlamasıyla birlikte Royale Pass için 12. sezon da başlıyor.

PUBG Mobile’ın ikinci yıldönümü etkinlikleri, takım oyununun önemini vurgulamak adına “2gether We Play” (Birlikte Oynuyoruz) temasıyla sunuluyor. Oyuncular artık Klasik moddaki Erangel haritasında, özel temalı bir Lunapark Modu?na girebiliyor. Eski görünüme sahip bu lunapark, oyun haritasındaki üç farklı noktada görünecek.

Bu lunaparkta oyun jetonlarıyla aktifleştirilebilen interaktif mini oyunlar bulunacak. Bu mini oyunlar arasında Avcılık, Uzay Savaşı, Kutuda ne var, Poligon, Trambolin ve Mancınık gibi seçenekler yer alacak. Yüksek menzilli Mancınık ise bu eğlence parklarının ortasına yerleştirilecek. Oyuncular bu mancınıkla havaya fırlatılacak ve paraşütle yeniden yere inecek.

Royale Pass Sezon 12’de ise oyuncular dinamik efektlere sahip iki setten birini seçebiliyor. Buna ek olarak, birinci yaş kutlaması için hazırlanan özel tematik eşyaları da dükkan üzerinden satın almak mümkün olacak.

pubg mobilePUBG Mobile’da sunucu genelinde Yıl Dönümü Özel etkinlikleri de başladı. Bu etkinliklerde oyuncuların birlikte hareket edip etkinlik hedeflerine ulaşması amaçlanıyor. Yeni başarımlar arasında Birinci Yıl Dönümü Pasta Koleksiyonu Başarımı, İkinci Yıl Dönümü Yeni Mini-Oyun Başarımı, Yıl Dönümü Girişi Özel Başarımı yer alıyor.

PUBG Mobile, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER