Eğlence

PUBG Mobile için bugüne kadarki en büyük güncelleme yayınlandı

pubg mobile

pubg mobilePlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile veya kısa adıyla PUBG Mobile için bugüne kadar hazırlanan en büyük güncelleme yayınlandı. Söz konusu günceleme sayesinde oyuncular mobilde ilk kez birinci kişi görüş açısını deneyimleme fırsatını yakalıyor.

Güncellemenin getirdikleri arasında birinci kişi görüş açısı öne çıksa da, paketin içinde dikkat çekici başka yenilikler de bulunuyor. Rötuşlanan silahları da beraberinde getiren güncellemede Mini-Zone Arcade Modu’nun varlığı da göze çarpıyor. Bunlara ek olarak, karakter özelleştirme ve iletişim modu gibi yenilikler de güncellemeyle kullanıcılara sunuluyor.

Mini-Zone Arcade Modu’nda 100 oyuncu normalden üç kat daha fazla silahla daha küçük bir çemberin içine bırakılıyor. Bu modda her müsabaka 20 dakika sürüyor. Yenilenen cephanelikte ise oyuncular silah istatistiklerine görebiliyor ve silah aksesuarlarının performans verilerini karşılaştırabiliyor.

PUBG Mobile oyuncularına son güncellemeyle sunulan yeniliklerden biri olan “Royale Pass” ile oyunculara günlük ve haftalık görevler veriliyor. Bu görevleri tamamlayıp puan kazanan oyuncuların sıralamada yeri yükseliyor. Belirli sayıda haftalık görevi tamamlayanlar ek hediye sandığı kazanabiliyor. En yüksek “Royale Pass” seviyesine sahip oyuncu ise uçakların dış görünümünü seçebilecek. Yeni silahlar ise kilitleri açıldıktan sonra oyuncular tarafından özelleştirilebilecek.

PUBG Mobile güncellemesiyle oyunculara yeni emojiler de sunuluyor. Emojiler ile oyuncular rakiplerini alkışlayabilecek, onlara gülebilecek veya sataşabilecek. Oyuna hem iOS hem de Android üzerinden erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER