Eğlence

PUBG Mobile Huawei AppGallery uygulama mağazasına geldi

pubg mobile huawei appgallery

Popüler mobil oyunlar arasında yer alan PUBG Mobile bizim de akıllı telefon ve tablet incelemelerinde oyun performansını ölçme konusunda başvurduğumuz önde gelen oyunlardan biri. Bu oyun şimdi, Huawei telefon ve tabletlerinde yer alan uygulama mağazası AppGallery üzerinden dağıtıma çıktı.

Aslında PUBG Mobile, Huawei AppGallery mağazasına gelmeden önce de Petal Search aracılığıyla, PUBG’nin resmi web sitesi üzerinden indirilen APK dosyası aracılığıyla Huawei telefonlarına ve tabletlerine kurulabiliyordu. Ancak bu APK dosyası Huawei Mobil Servisleri ile tam olarak uyumlu değildi, Huawei’nin ödeme ve diğer servislerinden tam anlamıyla yararlanmak mümkün olmuyordu.

Şimdi AppGallery üzerinden yayınlanan HMS uyumlu sürümle birlikte Huawei cihaz kullanıcıları Huawei Kimliği ile bağlı olan ödeme araçlarından yararlanarak oyun içinden içerik satın alımı ve diğer işlemleri gerçekleştirebilecekler.

Huawei AppGallery üzerinden dağıtıma çıkan PUBG Mobile 1.9 sürümü yaklaşık bir ay önce dağıtıma çıkmıştı. Güncelleme ile birlikte aşağıdaki yenilikler gelmişti:

  • PUBG MOBILE’ın 4. yıldönümü için bir dizi kutlama etkinliği
  • Döngü 2 Sezon 5 ve Royale Pass Month 9 ile yeni efsanevi Öğeler: Kozmik Çarpışma
  • Yeni bir Arena modu – Royale Arena: Assault
  • Klasik Mod, Akıbet ve Eğlence Parkı’nda Güncellemeler
  • Yeni Silvanus X-Suit kostümü
  • Çok oyunculu çevrimiçi oyun Warframe ile işbirliği

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER