EğlenceTeknoloji

Blackpink’in yeni şarkısı PUBG Mobile’da dinlenebilecek

pubg mobile blackpink

PUBG Mobile ve en popüler K-pop gruplarından biri olan Blackpink güçlerini birleştiriyor. PUBG Mobile oyuncuları, grubun “How You Like That” isimli en yeni teklisini 2 Ekim’e kadar oyunun lobisinde dinleyebilecek.

Bu iş birliği çerçevesinde PUBG Mobile’a Blackpink temalı yeni içerikler eklenecek ve bu içerikler oyun içinde daha sık görünecek. Buna ek olarak, K-pop idollerine en çok hediye gönderen oyuncuların ID’leri sosyal medyada paylaşılacak ve grup üyeleri bu üyelere hediyeler gönderecek. Adorable Panda Takımı ve Killer Cadet Set gibi bazı kostümler sürekli olarak kazanan kullanıcılarda kalacak.

Blackpink’in PUBG Mobile çıkarmasından bir süre önce başka bir K-pop grubu olan BTS de Fortnite’ta boy göstermişti.

PUBG Mobile ve Blackpink iş birliğinin oldukça mantıklı göründüğü söylenebilir. Blackpink hâlihazırda dünyanın en popüler gruplarından biri. 2018’de yayınlanan PUBG Mobile ise dünyanın en başarılı oyunları arasında sayılıyor. Araştırma şirketi Sensor Tower’ın verilerine göre, oyun sadece geçtiğimiz yıl 1.3 milyar dolar gelir elde etti. 50 milyondan fazla aktif oyuncusu olan PUBG Mobile’ın toplam indirme sayısı ise 600 milyonun üstünde.

İLGİLİ HABERLER