EğlenceTeknoloji

PUBG Mobile Ağır Silah Modu 2.0 yeni özellikleri oyuncularla buluşturuyor

pubg mobile ağır silah 2.0

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile için hazırlanan Ağır Silah 2.0 güncellemesi oyuncularla buluşuyor. PUBG Mobile oyuncularının favorilerinden biri olan Ağır Silah modunun bu yeni sürümü, aksiyonu zirveye çıkarmaya vadediyor. Oyuncular popüler oyun tipinde zırhlı araçlar, Süper Silah Kasası ve daha fazlası gibi yeni geliştirmeleri deneyerek “Ateşe Hazır” olacak.

PUBG Mobile’de oyuncular Ağır Silah moduyla geçtiğimiz yıl tanışmıştı. Bu mod oyunculara daha önce görmedikleri türden özellikler ve bir deneyim getirmişti. Sunulan yeni Ağır Silah 2.0 modunda ise oyuncular, güçlü araçları ve devasa ateş gücünü kullanarak stratejik avantaj sağlayabilecek.

Yenilenen modda oyunculara vadedilen özellikler şu şekilde:

  • Zırhlı Silahlar ? UAZ, Dacia, off-road buggy ve kamyonet gibi PUBG Mobile’ın klasik araçları, koruyucu zırh ile güçlendirildi. Bununla birlikte oyuncular yeni Zırhlı Helikopter ile gökyüzünde gezebilecekler.
  • Süpergüçlü Silahlar ? Yeni lazer güdümlü füze ve dört namlulu roket fırlatıcı, oyuncuların düşmanlarına ek hasar vermesi için Süper Silah Kasalarına eklendi
  • Özel Taktiksel Ekipman ? 30 saniyelik İHA Kontrol Terminali etraftaki düşman yerlerini gösterirken, 8 füzeyle de donatıldı. Bununla birlikte Taşınabilir Radar da düşman araçları hakkında bilgi sağlıyor
  • Bomba Kıyafeti ? Bu yeni ve yerden toplanabilen giysi, tüm patlama hasarlarına karşı önemli bir azaltma sağlıyor
  • Gizli Oda ve Üs ? Gizli Oda, savaş sırasında rastgele yenilenir ve süper silahlar barındırır. Üs ise her maçın başında aktif hale gelir ve oyuncular buradan ağır silahları ve güçlü ekipmanları alabilirler. Aynı zamanda Gelişmiş İletişim Kulesi sayesinde oyuncular, savaşta kalmak için ölen takım arkadaşlarını canlandırabilirler.

PUBG Mobile Ağır Silah 2.0 güncellemesi App Store ve Google Play aracılığıyla oyuncularla buluşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER