Eğlence

PUBG Mobile 2019’u yeni güncellemeyle karşılıyor

PUBG Mobile Sanhok haritası ve yeni silahlara kavuştu

Tencent Games ve PUBG Coporation, 2019’u yeni ve büyük bir PUBG Mobile güncellemesiyle karşılıyor. iTunes App Store ve Google Play Store‘da yerini alan güncelleme, popüler oyuna Royale Pass Season 5’i getiriyor. Yeni sezonla birlikte oyunculara yeni premium kostüm seçenekleri ve duygularını göstermelerini sağlayacak yeni emote’lar sunuluyor.

PUBG Mobile’ın indirme sayısı 200 milyonu geçmiş durumda. Oyunun anlık oyuncu sayısı ise 30 milyona ulaştı. Bu sayıya Çin’in dahil edilmediğini belirtmekte fayda var. Yayınlanan son güncelleme ile oyuncular Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında MK47 adlı yeni silahı kullanabilecekler ve yoğun istek üzerine ayarlar menüsündeki klasik sesli komutları yeniden kullanabilecekler.

Güncellemeyle birlikte oyunculara sunulan yenilikler şu şekilde sıralanıyor:

  • Yeni Royale Pass ve Ranked Modu: Oyuncular Royale Pass Season 5 ile premium kıyafetler, emote’lar edinebilecekleri gibi, Ranked Modu Season 5’e katılarak ek ödüller kazanabilecekler.
  • Yeni Silah ve Aksesuarlar: Otomatik ve tek ateşli taarruz tüfeği MK47 ile bel destekli atışlarda kurşunların hedeften sapmasını önlemek için tamamen yeni bir lazer görüş aparatı da oyunculara sunuluyor.
  • Klasik Sesli Komutlar: Oyuncular artık klasik sesli komutları ayarlar menüsündeki sesli komut sekmesinden etkinleştirebilecekler.
  • Oyun İçi Geliştirmeler: Ana menüden malzemelere erişim, mağaza ayarları gibi değişikliklerin yapılabileceği çeşitli oyun içi geliştirmeler de yapıldı.

PUBG Mobile, 2018’in başlarında tanıtılmıştı. Oyun çıkışından sonraki 8 ay içinde çok sayıda ödüle aday gösterilirken, bunların önemli bir kısmını kazanmayı başardı. Google Play tarafından “2018’in En İyi Oyunu” seçilen PUBG Mobile, 2018 Altın Joystick ödüllerinde “Yılın Mobil Oyunu” ödülünün sahibi olmuştu.

İLGİLİ HABERLER