EğlenceTeknoloji

PUBG Mobile 1 milyar indirme sayısını geçti

pubg mobile 2.0
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PUBG Mobile dünya genelinde 1 milyar indirme sayısına ulaşarak önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Bu önemli gelişme, oyunun yayıncısı Tencent tarafından duyuruldu. Bu sayıya Çin’in dahil olmadığını belirtmek gerekiyor. Oyun Çin’de de hatırı sayılır bir kitle tarafından oynanıyor.

PUBG Mobile’ın dünyanın en popüler oyunları arasındaki yeri uzun süredir sağlam. 2018’de yayınlanan oyun, 2019 itibarıyla aylık kazancı en yüksek oyunlar listesinde zirveye yerleşmişti.

Tencent bu önemli gelişmenin yanı sıra Godzilla vs. Kong ile yapılan iş birliğini de duyurdu. Oyuncular, filmin yayınlanmasıyla birlikte filme bağlantılı oyun içi etkinliklere de katılabilecek. Bunlar arasında bir oyun modu ve temalı içerikler de bulunuyor. Tencent, klasik 7 Nisan itibarıyla klasik Karakin haritasını da PUBG Mobile’a ekleyecek.

PUBG Mobile oyuncuları önümüzdeki dönemde haritaların da dahil olduğu yeni oyun içerikleriyle tanışacak. Tencent, PUBG: New State isimli yeni mobil oyunun gelişini de daha önce duyurmuştu.

İLGİLİ HABERLER