Eğlence

PUBG’nin Miramar haritası mayıs ayında Xbox One’a geliyor

pubgPlayerUnknown’s Battlegrounds veya yaygın olarak kullanılan kısaltmasıyla PUBG, son zamanların en popüler oyunları arasında bulunuyor. Oyunu bilgisayardan oynayanlar yeni özelliklere oldukça hızlı biçimde erişirken, konsol versiyonuna yeni özelliklerin gelişi zaman alabiliyor.

Ancak PAX East sunumu sırasında oyunun direktörü Brendan Greene tarafından verilen bir haber, Xbox One sahiplerini oldukça sevindirecek gibi görünüyor. Greene, oyunun ikinci haritası Miramar’ın gelecek ay Xbox One kullanıcılarına sunulacağını açıkladı.

Bir çöl haritası olan Miramar, oyuna geçtiğimiz aralık ayında 1.0 sürümünün bilgisayarlar için çıkışıyla eklenmişti. Son güncellemelerle oyunun Xbox One üzerinde daha iyi çalışması sağlansa da, PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın Xbox One üzerinde sunduğu deneyim hâlâ “erken erişim” etiketi taşıyor.

Oyunun PC versiyonunda şu sıralarda üç günlük bir Miramar etkinliği gerçekleştiriliyor. “Tequila Sunrise” adını taşıyan etkinlikte sadece av tüfekleri ve yakın kavga silahları kullanılıyor.

PUBG kısa süre önce oldukça ilgi gören bir mobil açılım da gerçekleştirmişti. Oyunun hem iOS hem de Android versiyonu büyük ilgiyle karşılanırken, kısa bir süre sonra oyunun tamamen botlarla dolu olduğu anlaşılmıştı.

İLGİLİ HABERLER