EğlenceTeknoloji

PUBG Lite’ın yeni durağı Türkiye

pubg lite

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya daha yaygın bilinen kısaltmasıyla PUBG‘nin “Lite” versiyonu için testler, geçtiğimiz ocak ayında Tayland’da başlamıştı. PUBG Lite için beta testlerinin gerçekleştirildiği ülkeler arasına bugün itibarıyla Türkiye de katıldı. Oyun için ön kayıtlar bugün itibarıyla açıldı. Ön kayıt için https://lite.pubg.com/tr/ sayfasını ziyaret etmek gerekiyor.

Tüm modern masaüstü ve dizüstü PC’lerde oynanabilen oyunun Türkiye’ye özel canlı yayınları da 12 Mayıs itibarıyla başlayacak. Facebook aracılığıyla gerçekleştirilecek canlı yayınlarda oyunun Türkiye ekibi, oyun ve kayıt süreciyle ilgili bilgiler verecek ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlayacak. Oyuna ön kayıt yaptıranlara özel M416 Kaplan ve Çita Paraşütü hediye edilecek.

Fortnite ile birlikte Battle Royale türünün en popüler temsilcisi olan PUBG’nin Lite versiyonunda da bir adaya paraşütle atlayan 100 oyuncu; buldukları silah, mühimmat ve eşyalarla hayatta kalmaya çalışıyor. Hayatta kalan en son oyuncu, bu mücadeleden galip çıkıyor.

PUBG Lite için minimum sistem gereksinimleri ise şu şekilde sıralanıyor: Windows 7/8/10 64 bit işlemci, Intel Core i3 2.4 GHz işlemci, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 4000 grafik işlemcisi, DirectX 11.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER