Eğlence

PUBG: Battlegrounds için ücretsiz oynama müjdesi

pubg: battlegrounds

The Game Awards 2021 ödül töreni sırasında bir duyuru da PUBG: Battlegrounds için geldi. Oyunun yapımcısı Krafton, 12 Ocak 2022’den itibaren PC ve konsollarda “ücretsiz oynanabilir” (F2P) bir modele geçiş yapacağını açıkladı.

Oyun F2P olduğunda, oyuncuların çeşitli yeni ve özel oyun içi özelliklere erişimlerini sunan, isteğe bağlı bir premium hesap yükseltme seçeneği olan Battlegrounds Plus’ı kullanıcıların karşısına çıkaracak. Tüm oyuncular, oyun özelliklerinin çoğuna erişim sunan Temel Hesap ile başlayacak. Ancak daha sonra bir defaya mahsus olmak üzere 12,99 dolar ödeyerek Battlegrounds Plus’ın sunduğu imkanlardan faydalanmak mümkün olacak.

Battlegrounds Plus paketinin içeriği şu şekilde:

  • Bonus 1.300 G-COIN
  • Survival Masters XP + %100 artış
  • Kariyer – Madalya sekmesi
  • Dereceli Mod
  • Özel Eşleştirme özelliği
  • Şapka, kamuflaj maskesi ve kamuflaj eldivenleri içeren Kaptan Kamuflaj seti dahil oyun içi öğeler

F2P döneminden önce PUBG: Battlegrounds’ı satın alan ve oynayan oyuncular PUBG – Special Commemorative Pack isimli bir pakete sahip olacak. Bu paketle Battlegrounds Plus’a otomatik yükseltilecek olan oyuncular, Battle-Hardened kostüm görünümü seti, Shackle ve Shanks Legacy Tavası ve Battle Hardened Legacy isim plakasına da sahip olabilecek.

Krafton CEO’su CH Kim, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “PUBG: Battlegrounds battle royale türüne öncülük ettiğinden ve dünya çapında etkili bir oyun IP’si olduğundan, F2P’ye geçiş yapmak ve oyuna yeni oyuncuları davet etmek için mükemmel bir zaman. Oyun, yaklaşık beş yıl önce Erken Erişim’e çıkardığımızdan bu yana ciddi ölçüde büyüdü ve oyun alanına en iyi değerlerden birini sunduğuna inanıyoruz. İster oyunun sekiz eşsiz haritası, ister sürekli güncellenen özellikler veya oyun içi partner aktivasyonları olsun F2P’ye geçiş, hem yeni hem de deneyimli oyuncuların seveceği içeriklerle PUBG IP’sinin kapsamını genişletme yolculuğumuzun bir sonraki adımıdır.”

PUBG: Battlegrounds için yeni dönemin başlangıcı bazı özel etkinliklerle kutlanacak. Oyuncular https://pre-reg.pubg.com adresini ziyaret ederek oyunun F2P sürümünü oynamak için ön kayıt yaptırabilecekler, oyun kişilik testi yapabilecekler ve belirli oyun içi öğeleri kazanmak için “Arkadaşını Davet Et” etkinliğine katılabilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER