EğlenceTeknoloji

PUBG 11.2 güncellemesiyle birlikte pijama partileri geliyor

pubg 11.2 güncelleme

PUBG Güncelleme 11.2 çıktı. Güncellemeyle birlikte Sezon 11’in bir sonraki içerik teması Survivor Pass: Pajama Party sunuluyor. Survivor Pass’ın çeşitli uyku partisi temalı ödüllerine ek olarak oyuncular, Erangel haritasındaki ince ayarlar ve araç içinden yolcu vuruş yenilikleri de dahil olmak üzere, birçok oyun içi ayarlamaları ve dengelemeleri görebilecekler.

PUBG 11.2 Güncellemesi yenilikleri

11.2 Güncellemesi bugün PC’de yayınlandı. 6 Mayıs’ta ise konsollarda kullanıma açılacak. Detaylı PC yama notları burada yer alırken konsol yama notları ise önümüzdeki haftalarda sunulacak.

Survivor Pass: Pajama Party ile ilgili detaylar

Oyuncuların 50 seviye boyunca ilerleyip kilidini açabilecekleri 30’dan fazla ödülle Survivor Pass: Pajama Party, artık belirli bir zaman ve belirli bir sezon ile bağlantılı olmayan temalar ile Pass’lerin yeni hâlini kullanıcılara gösteriyor. Pass’ler, görevler ve ödüller ile benzer mekanikleri takip etmeye devam edecek, böylelikle oyuncular kendi pass’lerini kilidi açmaya başlayacaklar.

Erangel haritasına bazı güncellemeler geliyor

pubg 11.2 erangel haritası

Geçtiğimiz kasım ayında oyunculara Erangel’deki hangi bölgelerin biraz düzenlemeye ihtiyaç duyduğu soruldu ve gelen cevaplar sonucunda Sosnovka Adası köprülerine yoğunlaşıldı. Yapılan düzenleme doğrudan düşmanlarla çatışmak veya fark edilmeden kaçmak isteyen, bunun içinde köprüyü geçmek zorunda olan oyuncular için daha fazla seçenek sunuyor.

Oynanış ve denge ayarlamaları

Birkaç yama öncesinde, araçlarda hedef alma stabilitesi ile ilgili bazı temel sorunlara odaklanılmıştı. Araçlar, Battle Royale deneyimimizin temel bir parçası olduğundan, oyunu dengeli tutarken araç savaşını teşvik etmek isteyen PUBG geliştirilecileri, verileri inceledikten ve oyuncu geri bildirimlerini dinledikten sonra, yolcu silahı kullanımlarının etkinliğinde beklenenden daha büyük bir artış gördü. Bu sorunu çözmek için yolcu geri tepmesini artırıldı. Ekip daha fazla değişiklik gerekmesi ihtimaline karşın durumu izlemeye devam edecek.

İLGİLİ HABERLER