EğlenceTeknoloji

PUBG 1 Nisan’ı sınırlı süreli yeni oyun moduyla kutluyor

pubg

Tüm dünyada “Şaka Günü” olarak bilinen 1 Nisan, bu yıl tüm dünyayı etkileyen küresel koronavirüs salgını nedeniyle oldukça sönük geçti. Yine de; bazı oyunlar, oyuncularının keyfini biraz olsun yerine getirmek için 1 Nisan şerefine bazı değişikliklere gitti. Bunlardan birisi de son yılların en popüler oyunları arasında yer alan PUBG oldu.

PUBG’ye sınırlı bir süre için eklenen ve opsiyonel bir oyun modu olan Fantezi Büyük Savaş’ta oyuna yeni karakterler ve yeni oyun mekaniği unsurları dahil ediliyor. Oyuncular bu modda Barbar, Korucu, Büyücü veya Paladin karakterlerinden birini seçebiliyor ve savaş meydanında silah geliştirebiliyor.

Bu modda oyuncuların bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, diğer taraftan da başlangıçta kendilerine verilen silahları geliştirebilecekleri güçlendirebilecekleri bir strateji oluşturmaları önem taşıyor. 1 Nisan itibarıyla oyuncuların erişimine açılan Fantezi Büyük Savaş modu, 7 Nisan’a kadar aktif kalacak.

PUBG ekibi, bu modu geliştirmenin çok fazla zaman veya kaynak harcamayı gerektirmediğinin altını çizdi. Bazı yeni görsel unsurların dışında Fantezi Büyük Savaş modundaki içeriklerin büyük kısmının temelinde oyunun mevcut kodları bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER