EğlenceTeknoloji

PS5 için Marvel’s Spider-Man: Remastered tanıtım videosunda Peter Parker detayı

PS5 için Marvel's Spider-Man: Remastered tanıtım videosunda Peter Parker detayı

Oyun geliştiricisi Insomniac Games, PS5 için yakında çıkacak olan Marvel’s Spider-Man: Remastered adlı oyunun 2018’de çıkan orijinalinden birçok yönden farklı olacağını söylüyor. Daha yüksek kare hızı ve yeni örümcek kıyafetlerinin eklenmesi gibi değişiklikleri tahmin etsek de, Peter Parker’ın yüzünün yenilenmesi gibi önemli bir detay da yeni yayınlanan oyun fragmanıyla gözler önüne seriliyor.

Peter Parker yeniden düzenlendi ve yüzü yeni oyuncuyu yansıtacak şekilde yeniden tasarlandı. Insomniac konuyla ilgili olarak yayınladığı blog yazısında, “Yeni nesil Marvel’s Spider-Man oyunlarımızla oyunculara en iyi performansı sunmak için Peter Parker’ın yüzünü yeniden şekillendirdik. Orijinal oyunda John Bubniak ile çalışmayı sevdik; ancak Peter Parker / Örümcek Adam oyuncusu Yuri Lowenthal’ın yüz çekimiyle daha iyi bir eşleşme elde etmek için, Ben Jordan’ı PS5 konsolunda Peter Parker’ın yüz modeli olarak seçtik.” şeklinde durumu ifade ediyor.

Şirket, bu rolün neden yeniden düzenlendiğine dair daha fazla açıklama yapmadı. Marvel’s Spider-Man‘in yönetmeni Bryan Intihar bir tweet ile güncellemeyi değerlendirdi. ” Serinin geleceğini tartışırken ve PS5’e geçerken, daha da inandırıcı görünen karakterlerin, Peter olarak sevdiğimiz Yuri Lowenthal için daha iyi bir yüz eşleşmesi bulmayı bir zorunluluk haline getirdiği çabucak ortaya çıktı.” dedi. Hayranların şaşkınlığını anladığını ve kararın hafife alınmadığını da söyledi.

Peter Parker’ın yeni görünümünün yanı sıra, güncellenmiş grafiklerin, ışın izlemeli yansımalar, ortam gölgeleri ve karakterler üzerinde daha yüksek doğrulukta ayrıntılar içermesini de bekliyoruz. Örümcek Adam, New York şehrinde gezinirken için üç yeni örümcek kostümü sunuyor. Ayrıca oyunda, başlangıçta yakında çıkacak olan Marvel’s Spider Man: Miles Morales için geliştirilmiş yeni bir fotoğraf modu bulunuyor.

Diğer güncellemeler arasında neredeyse anında yükleme, uyumlu kulaklıklarda Uzamsal 3D ses ve DualSense denetleyicilerinin titreşimleri ve uyarlanabilir tetikleyicileri gibi PS5’in yeteneklerinden yararlanan yenilikler ve özellikler bulunuyor. Ayrıca, güncellenen oyun ve Peter Parker’ın yeni yüzü, saniyede 60 kare ile işlenecek.

Marvel’s Spider-Man: Remastered, 12 Kasım’da Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition‘ın fiziksel veya dijital kopyasıyla birlikte, toplamda 69,99 dolar karşılığında satılmaya başlanacak. Bu yeniden uyarlamanın tek başına çıkarılıp çıkarılmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER