Eğlence

PS4 Sharefactory uygulamasına GIF oluşturma yeteneği eklendi

ps4 share factory
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ps4 share factorySony’nin Sharefactory adlı PS4 video düzenleme uygulamasına getirilen son güncelleme, PS4 Pro’nun piyasaya çıkışının hemen öncesinde birkaç yeni özelliğin oyun konsoluna eklenmesini sağlıyor. Yenilikler arasında 4K görüntü yakalamak, fotoğraf kolajları yapmak ve en önemlisi hızlı şekilde GIF animasyonları oluşturmak bulunuyor.

GIF özelliği sayesinde video klipleri en fazla 10 saniye uzunluktaki GIF animasyonlara dönüştürmeye izin veriliyor. Bunlar doğrudan konsol üzerinden Twitter’da hızlı şekilde paylaşılabiliyor. Ayrıca Sony, GIF’ler veya ekran görüntüleri üzerine yazı iliştirmeyi sağlayan ve onlara viral görüntü efekti kazandıran yeni bir “internet meme” yazı tipi de ekliyor.

PS4 Share factory’de fotoğraf yenilikleri

Bunlara ek olarak, PS4 Share factory’ye Photo Mode olarak adlandırılan bir işlev de ekleniyor. Bu da oyunculara en fazla altı fotoğrafı seçip oyunlarının en çok beğendikleri anları birleştirmeyi sağlayan bir kolaj oluşturma izni veriyor. Güncellemeyle birlikte oyun oynama videoları için yakınlaştırma ve gezdirme seçeneği, aynı zamanda yüzde 20’ye varan oranda daha hızlı dışa aktarma imkanı da bulunuyor.

ps4 share factorySharefactory güncellemesi bugün itibarıyla tüm PlayStation 4 sahiplerine sunuluyor. Ancak sadece PS4 Pro sahipleri 4K fotoğraf özelliğinden yararlanma imkanı bulacaklar.

İLGİLİ HABERLER