Teknoloji

PS4 Pro Boost Mode ile eski oyunlarda gelişmiş deneyim vadediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ps4 pro boost modePlayStation 4 için hafta içinde önemli bir sistem güncellemesi yayınlandı. Söz konusu güncelleme, Sony’nin oyun konsoluna uzun süredir beklenen özellikler getirdi. Yeni sistem güncellemesinin sunduğu yenilikler arasında ön plana çıkan ise PS4 Pro için sunulan Boost Mode isimli performans modu oluyor. PS4 Pro Boost Mode ile oyunculara eski oyunlarda daha gelişmiş deneyim vadediyor.

Sony, söz konusu özelliğin duyurusunu daha önce yapmıştı. Boost Mode, PS4 Pro’nun daha hızlı işlemcisinden ve iki katına çıkarılmış grafik işlemcisinden faydalanacak biçimde optimize edilmeyen oyunlardan daha iyi performans almayı sağlıyor.

PS4 Pro Boost Mode dışında yenilikler de kazanıyor

Güncellemenin getirdiği yenilikler sadece Boost Mode ile sınırlı kalmıyor. PS4 kullanıcıları artık ekstra depolama için harici sabit disklerden de yararlanabilecek. Buna ek olarak; PlayStation VR için iki boyutlu görüntülerin netleştirilmesi, Remote Play ile PC ya da bir Xperia telefonu üzerinde oyun oynarken sesli sohbetin kullanılabilmesi yenilikler arasında bulunuyor.

Kişiselleştirilebilen duvar kağıtları ve kullanıcıların mobil cihazları üzerinden giriş yaptıklarını belirten yeni bir durum göstergesi ise güncellemenin küçük dokunuşları olarak nitelenebilir. Sony, PS4 için hazırladığı yeni sistem güncellemesini hafta içinde dağıtmaya başladı.

İLGİLİ HABERLER