EğlenceManşetler

PS4 için PlayStation F.C. UEFA Şampiyonlar Ligi uygulaması çıktı

ps4-uefa-sampiyonlar-ligi-140915-1

Sony Computer Entertainment Europe uzun zamandır Avrupa’nın en büyük spor organizasyonlarından bir tanesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru. Şirket bu işbirliğini PlayStation 4’e özel PlayStation F.C. UEFA Şampiyonlar Ligi uygulamasıyla destekliyor. Uygulama bugün itibarıyla PlayStation Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyuncular, PS4’lerindeki uygulama içinde bulunan Fantezi Futbol, En İyi Beş (çok yakında) ve Tahminci gibi oyunları oynayıp PlayStation F.C. puan tablosunda tepelere çıkabilecek ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Milano 2016 biletlerinin de içinde olduğu müthiş ödüller için yarışacak. PlayStation Plus Üyeleri ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi arşivinden tarihe geçmiş maçları yeniden yaşayabilecek.

Oyuncular PlayStation F.C. puan tablosunda puan kazanmak için aşağıdaki oyunları oynayarak futbol bilgilerini sergileyebilirler:

  • Fantezi Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi rüya takımını seç – pahalı transferler yap, maçın akışını değiştiren oyuncu değişikliklerinde bulun ve tabii ki, o çok önemli takımın adını kendini seç.
  • En İyi Beş (Pek yakında): Sence bir sonraki maçın yıldızları hangi oyuncular olacak? Seçimini yap.
  • Tahminci: Yaklaşan maçın skorunu tahmin edebilecek misin?

Bu oyunların her biri oyunculara PlayStation F.C. puan tablosundaki puanlarını her hafta artırma şansı kazanacak. Oyuncular daha çok puan topladıkça, onlara sezon boyunca yükseltebilecekleri genel bir “UEFA Şampiyonlar Ligi Taraftar Seviyesi” verilecek.

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu ülkelerdeki oyuncular haftalık ve sezonluk PlayStation ödüllerinin yanı sıra, Çeyrek Final aşamasından sonra, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Milano 2016 biletinin de içinde olduğu bir büyük ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

PlayStation Plus aboneleri uygulama-içi oynatıcı sayesinde tarihe geçmiş UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyebilecek. Beş ve 20 dakikalık özet paketleri ile taraftarlar turnuvanın en unutulmaz anlarını yeniden yaşayabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER