Eğlence

PS4 için çıkacak 11 en iyi yeni oyun ve fragmanları

Sony E3 kapsamında düzenlediği etkinlikte yeni ürün duyurularının yanı sıra, merakla beklenen yeni PS4 oyunlarına ait görüntüleri de kamuoyuyla paylaştı. Destiny ve The Order 1886 gibi yeni oyunların yanı sıra, Uncharted 4: A Thief’s End gibi devam oyunları da etkinlikte arz-ı endam eyledi. Büyük kısmı PS4’e özgü olmayan, ancak Sony’nin şovunda önemli bir rol üstlenen 11 yeni oyunu ve fragmanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

destiny-ps4-110614

Destiny

E3’te yayınlanan fragman duyurulduğu ilk günden bu yana merakla beklenen Destiny için duyulan heyecanı biraz daha artırdı. Oyunun büyük bir PS4 hiti olması adına işi sıkı tutan Sony, 17 Temmuzda beta versiyonu yayınlayacak. Destiny Sony’nin E3’te duyurduğu beyaz renkli PS4 ile birlikte de satılacak.

No Man’s Sky

Görkemli ve epik bilimkurgu macerası No Man’s Sky’ın fragmanı Sony’nin E3 etkinliğinde pek çok kişinin aklını başından almıştı. Star Wars ve Dune’dan izler taşıyan oyunda dinozorların varlığı da merak dozunun biraz daha artmasına neden oluyor.

The Order 1886

Gotik ve atmosferik görseller, ürkütücü canavarlar ve steampunk akımından ilham alan bir cephanelikle birleşince ortaya The Order 1886 çıkıyor. Oyun PS4 sahiplerinin merakla bekledikleri oyunlar listesinin üst sıralarında bulunuyor.

Uncharted 4: A Thief’s End

Nathan Drake’in Indiana Jones’tan ilham alan maceraları 2007’den bu yana PlayStation dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda. Uncharted 4’ün en yeni oyununun PS4’e geleceğinden herkes emin olsa da, bu durum oyuna duyulan heyecanı azaltmıyor.

Mortal Kombat X

Yıllanmış Mortal Kombat serisinin oyunseverleri artık şaşırtamaycağını düşünenler yanılıyor. Aradan geçen yıllara ve sayısız oyuna rağmen, serinin en yeni oyunu Mortal Kombat X, yeni şeyler vadetmeyi başarıyor.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V’in uzun fragmanı E3 2014’ün vahşet içeren görüntüleri olağanüstü emo şarkılarla birleştirip sunma geleneğine uygun biçimde hazırlanmış.

Batman Arkham Knight

Pek çok kişi Batman vs. Superman: Dawn of Justice filmi için heyecan duysa da, Batman Arkham Knight da oyunculara oldukça fazla şey vadediyor. Oyuncular Batman Arkham Knight’ta savaşa hazır bir Batmobil ile Gotham’ı yıkıp yakabilecekler.

Entwined

Narin, origami etkileşimli görselleriyle Entwined alışılagelmiş shooter oyunlarından daha farklı bir noktada konumlanıyor. Sony’nin PS4’ü farklılaştırmak adına sunmayı istediği özel oyun türünün bir örneği olan Entwined, halihazırda yayınlanmış durumda.

Bloodborne

From Software’in imzasını taşıyan Bloodborne, oyunculara ürkütücü bir atmosfer vaadinde bulunuyor. Oyunseverlerin bu tarz atmosferlere olan düşkünlüğü göz önüne alınınca Bloodborne’un başarı ihtimali artıyor.

Far Cry 4

Far Cry 4’un PS4 versiyonunun en dikkat çekici özelliği, oyuna sahip olmayan arkadaşların oyunu oynamaya davet edilebilmesi. Ortak oyun deneyimini farklı bir noktaya taşımaya hazırlanan Far Cry 4, fragmanıyla bu konudaki iddiasını ortaya koyuyor.

Dead Island 2

Orijinal Dead Island büyüleyici ancak aynı zamanda kalp kıran bir fragmana sahipti. Dead Island 2’nin fragmanındaysa aksi istikamet tercih edilmişe benziyor. Zombi filmleri ve Los Angeles hicivlerinin bir karması olan fragman özellikle jogging yapanları biraz korkutacak cinsten.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER