Teknoloji

PS4’ün gümüş renkli Gran Turismo Sport versiyonu geliyor

ps4 gran turismo sportSony PlayStation 4’ün gümüş renli yeni bir versiyonunu çıkardı. İçeride standart PS4’ten farksız olan bu konsolun dışı ise Gran Turismo Sport’a özel bir tasarıma sahip.

Sony’nin belirttiğine göre, Gran Turismo Sport’a özel, gümüş renkli bir kaplamaya sahip olan konsolun üstünde özel olarak yerleştirilmiş bir logo da bulunuyor. Ayrıca özel olarak tasarlanmış, gümüş renkli DUALSHOCK 4 kablosuz kumandanın izleme dörtgeninin üstünde de Gran Turismo Sport logosu yer alıyor.

1 TB kapasiteli sistemin ekim ayında yurt dışında satışa sunulması bekleniyor.

Bu ilgi çekici görünüşe sahip konsolun çıkışı tam da en son Gran Turismo oyununun çıkışına denk geliyor. Daha doğrusu, oyunun “Day 1” adlı en yeni versiyonu ile birlikte geliyor.

Konsolla birlikte 250 bin dolarlık oyun içi kredi, çıkartma paketleri, krom yarış kaskı ve 60 PS4 avatar resmi de sunuluyor.

Ayrıca simsiyah renkteki Gran Turismo konsolu da 1 TB ve 500 GB’lık versiyonlarıyla satışa sunulacak. Buna ek olarak simsiyah renkte PS4 Pro versiyonu da yolda.

Tüm bu yeni konsolların 18 Ekim tarihinden itibaren Birleşik Krallık, Avrupa, Avustralya ve Asya pazarlarında satışa sunulması bekleniyor. Sınırlı sayıda üretildiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER