Manşetler

Beklenen PS4 3.00 güncellemesi bugün yayınlanıyor

Sony bu ayın başında PlayStation 4 için şimdiye kadar hazırlanmış en büyük yazılım güncellemelerinden birisinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu güncellemeyle birlikte artırılmış bulut depolama alanı, oyunları YouTube’da canlı yayınlama gibi özellikler gelecekti. Bunları getirecek 3.00 versiyon numaralı güncelleme bugün itibarıyla PS4’lere ulaşmaya başlıyor.

PS4 3.00 güncellemesiyle birlikte gelecek en önemli değişiklikler arasında bulut depolama alanının 1 GB’den 10 GB’ye çıkarılması ve oyunların canlı yayınının Twitch’in yanı sıra YouTube üzerinden de canlı yayınlanması seçeneği var. Bunun yanı sıra birçok ek değişiklik de PlayStation 4 kulalnıcılarını bekliyor.

Oyunlar içinden 10 saniyelik video kliplerini konsol üzerinden doğrudan Twitter’da paylaşmak, aboneler için PlayStation Plus bölümünün eklenmesi gibi bazı kullanıcı arayüzü oynamaları, oynanan oyunlarla ilgili özel etkinliklerin listelendiği etkinlikler merkezi, Twitch veya YouTube’da yapılan canlı yayınlara katılmak veya sadece izlemek PlayStation 4 3.00 yazılım güncellemesi ile birlikte gelecek.

Ayrıca mesajlaşmanın işlemesi ile ilgili yapılan değişiklikler ve Uncharted, LittleBigPlanet gibi oyunlarda yapışkanlarla iletişim kurma gibi yenilikler de PlayStation 4 3.00 güncellemesiyle sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER