Teknoloji

PS3 kullanıcıları PlayStation Store’un PayPal desteğinden faydalanabilecek

Sony bir açıklamayla PlayStation 3 sahiplerinin PayPal’ı kullanarak Sony Entertaninment Network cüzdanlarına para ekleyebileceğini duyurdu. Şirket PayPal entegrasyonunu geçtiğimiz ocak ayında duyurmuş, ancak söz konusu desteği PS3 için PlayStation Store’a hemen getirmemişti.

ps3-psn-paypal-041113

Sony’nin açıklamasında PS3’ün de PayPal entegrasyonu kapsamına alınmasının daha fazla seçenek sunma yönünde atılan adımlardan birisi olduğu ifade edildi. PayPal kullanımının bir önemli yanı da daha fazla güvenlik isteyen kullanıcıların da taleplerinin karşılanıyor olması. PlayStation Store’un 2011 yılında yaşadığı güvenlik açığı nedeniyle 77 milyon kullanıcıya ait isim, giriş ve kredi kartı bilgisi tehlikeye düşmüştü.

Her tür işlem için güvenli bir ödeme seçeneği olarak kabul edilen PayPal’ın Sony Entertainment Network’te kullanılmaya başlaması memnuniyetle karşılanmıştı. Sony Entertainment Network hesabına PayPal aracılığıyla kredi eklemek içinse alışverişi tamamladıktan sonra ödeme ekranına gitmek ve burada yer alan ”Bütçe Ekle” yazısına tıklayarak PayPal seçeneğini işaretlemek gerekiyor. Kullanıcılar böylelikle hesaplarına 5 ila 150 dolar arasında bir meblağ transfer edebiliyor.

İlgili >> Sony

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER