Sony’nin hafta içinde yayınladığı 4.45 numaralı yazılım güncellemesi bazı PS3 kullanıcılarının sorun yaşamasına neden olmuş, sistemlerinde kilitlenme veya konsolun başlangıç sırasında takılıp kalması gibi sorunlar yaşanmıştı. Bunun ardından Sony yayınladığı güncellemeyi geri çekmiş ve sorunu en kısa zamanda çözeceğinin garantisini vermişti. PlayStation Europe’tan gelen açıklamaya göre 27 Haziranda düzeltilmiş bir sürüm yayınlanacak.
PlayStation Europe’un Twitter hesabından yapılan açıklamada kısıtlı sayıdaki PS3 sistemini etkileyen 4.45 yazılım güncellemesiyle ilgili sorunun tespit edildiği kaydedildi. Aynı hesaptan atılan bir başka tweet’te de sorunu çözecek yeni bir sistem yazılım güncellemesinin 27 Haziranda yayınlanmasının planlandığı kaydedildi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Google Fitbit Air için ilk güncellemeyi yayınladı

Redmi K90 Ultra dev pili ve 165 Hz ekranıyla geliyor

Apple iPhone Ultra için seri üretime temmuz sonunda başlıyor

VSCO fotoğrafçılar için tüm araçlarını tek abonelikte bir araya getirdi

Galaxy Watch 9’un tasarımı sızdı, Watch Ultra 2 için yeni detaylar geldi
Hafta içi yaşanan sorunun ne kadar PS3 konsolunu etkilediği bilinmiyor, ancak Sony’nin Twitter üzerinden paylaştığı bilgi sorunun çok da yaygın olmadığını gösteriyor.
İlgili >> Twitter (PlayStation Europe) (1), (2), PlayStation Community
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



