EğlenceTeknoloji

PS Plus Temmuz 2020 oyunları belli oldu

PlayStation Plus PS4'te belirgin bir role sahip olacak

Sony, PlayStation Plus’ın onuncu kuruluş yıldönümü şerefine temmuz ayında servisin abonelerine ekstra bir oyun daha sunacak. PS Plus aboneleri, 7 Temmuz’dan 3 Ağustos’a kadar NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider ve Erica oyunlarına ücretsiz olarak erişebilecek.

NBA 2K20’yi anlatmaya pek fazla gerek yok. Rise of the Tomb Raider, Square Enix’in Tomb Raider’ı yeniden canlandırma projesi çerçevesinde çıkarttığı ikinci oyun olmuştu. Bu serinin en yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider ise 2018’de çıkmıştı.

Erica’nın henüz oynamayanlar için ilginç bir oyun olduğu söylenebilir. Tek kişilik olan oyunda tam hareketli video (FMV) ile interaktif bir anlatım dili buluşuyor. Ana karakterin nasıl davranacağı konusunda karar kullanıcılara bırakılıyor. Erica’nın da FMV oyunlarının süregelen popülaritesinin parçalarından biri olduğunu söylemek mümkün.

PS Plus, önümüzdeki hafta sonu ücretsiz bir çevrimiçi etkinliğe de ev sahibi yapacak. Bu etkinlik çerçevesinde PS Plus’a abone olmayanlar bile bazı oyunları çevrimiçi ortamda multiplayer formatında deneyimleyebilecek. Şirket, PS Plus’tan esinlenerek hazırlanan bir temayı da sınırlı bir süre için oyunculara sunacak.

İLGİLİ HABERLER