EğlenceTeknoloji

PS Plus Haziran 2020 oyunları belli oldu

Sony PlayStation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları

PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro sahipleri, her ay PlayStation Plus servisi sayesinde popüler oyunlara ücret ödemeden erişebiliyor. Multiplayer oyun deneyiminin de kapısını açan PS Plus ile Haziran 2020 döneminde ücretsiz olarak sunulacak oyunlar da belli oldu.

PS Plus’ta haziran ayında sunulacak oyunlardan birisi, şimdiden erişime açılmış durumda. Popüler Call of Duty serisinin üyelerinden olan Call of Duty: WWII, İkinci Dünya Savaşı’nın hikayesini farklı bir açıdan anlatıyor. Multiplayer modu da oyunun iştah açan noktaları arasında bulunuyor.

Call of Duty: WWII, 6 Temmuz 2020’ye kadar PS Plus’ta erişime açık olacak.

PS Plus abonelerinin haziran ayında ücretsiz olarak erişebileceği diğer oyun ise Star Wars II Battlefront. Tek kişilik oyun modunun da bulunduğu oyun; kısalığına rağmen, selefinin önüne geçmeyi başarıyor. Uzayda heyecanlı “it dalaşları” yaşatan oyun, Star Wars evreninden haritaları ve mekanları da oyuncuların karşısına çıkarıyor. Oyun 2 Haziran’dan 6 Temmuz’a kadar erişime açık olacak.

PS Plus aboneleri için mayıs ayında ücretsiz olarak sunulan Farming Simulator 19 ve Cities: Skylines oyunları 1 Haziran 2020 tarihine kadar erişime açık olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER