Teknoloji

“Project J” kod adlı Samsung Galaxy S IV Nisan 2013’te tanıtılacak iddiası

Samsung Galaxy S III’ün takipçisi olacak cihazla ilgili dedikodular ortalıkta dolaşmaya başladı ve eminiz ki cihaz resmiyet kazanıncaya kadar da bu durum sürmeye devam edecek. Galaxy S IV olarak anılan cihazın Şubat 2013’te çıkacağı gibi, şu anki duruma bakıldığında mantıksız bir iddia ortaya atılmıştı. Neyse ki, çıkan yeni bir dedikodu daha mantıklı bir çıkış zamanını işaret ediyor.

Samsung-Galaxy-S-III-Inceleme-00031

SamMobile sitesinin kaynaklarına dayanarak verdiği habere göre dördüncü nesil Galaxy S cihazı şirket içinde “Project J” olarak anılıyor. Aslında bu kod adla anılan cihazın gerçekte ne olduğu saklansa da, Galaxy S IV olduğunu iddia edenler bir hayli fazla. Bu telefonun 5 inç’lik, 1080p çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM ve 13 megapiksel kamera gibi iddialı özellikler barındıracağı da öne sürülenler arasında.

Bu arada aynı kaynaklar Galaxy Note II’nin daha ucuz bir versiyonunun Avrupa’da satışa sürüleceğini de iddia ediyor. Doğal olarak iddia edilen bu cihaz daha düşük teknik özelliklere sahip olacak. İlginçtir ki, cihazın kapasitif kalem barındırmayacağı, ekranının da AMOLED teknolojisini içermeyeceği söyleniyor. Ayrıca Samsung’un ASUS’un Transformer tabletine rakip olacak, QWERTY klavyeli yerleştirme istasyonuna sahip 13.3 inç’lik bir tablet çıkarmayı planladığı da aynı kaynaklar tarafından öne sürülen iddialar arasında yer alıyor.

İlgili >> SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER