Teknoloji

PowerPod Case AirPods’un kutusunu kablosuz şarja uygun hâle getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

powerpod caseApple geçtiğimiz eylül ayında iPhone X ve iPhone 8’i duyururken kutusu kablosuz olarak şarj edilebilen yeni nesil bir AirPods sözü vermişti. Bu duyurudan bir süre sonra ise Cupertino merkezli şirketin 69 dolar karşılığında kablosuz şarj destekli bir AirPods kutusu satabileceği de iddia edilmişti. Ancak ne yeni nesil AirPods ne de kablosuz şarj özellikli AirPods kutusu resmiyet kazandı. AirPower adını taşıyan kablosuz şarj ünitesinin ortaya çıkışıyla bu durumun değişmesi muhtemel olsa da; PowerPod Case AirPods kutusunu kablosuz şarj destekli hâle getirmek isteyenler için şimdiden bir fırsat sunuyor.

AirPods kutusuna geçirilen bir silikon kılıf olan PowerPod, hem kutu için ekstra koruma sağlıyor hem de kablosuz şarjı mümkün kılıyor. Kısacası PowerPod sayesinde bir taşla iki kuş vurulabiliyor.

PowerPod hâli hazırda Kickstarter üzerinden destekçi ve alıcı arıyor. İlk etapta 20 dolar ödeyerek kılıfa sahip olmak mümkün. Daha sonrasında ise bu rakam 40 dolara yükselecek. Ancak PowerPod’u alanların da teslimat için temmuz ayına kadar beklemesi gerektiğini belirtmekte fayda var. Apple’ın o tarihe kadar AirPods’a dair yenilikleri duyurması sürpriz olmayacaktır.

Her şeye rağmen, PowerPod Case 20 dolarlık ilk fiyatıyla kablosuz şarj desteği konusunda makul bir teklif sunuyor. Apple’ın kablosuz şarj destekli AirPods kutusunu 69 dolara satma ihtimali, PowerPod’un ilk fiyatını daha anlamlı kılıyor.

İLGİLİ HABERLER