Teknoloji

Apple W1 işlemcili Powerbeats3 kablosuz kulaklık satışa sunuldu

beats powerbeats 4

powerbeats3Apple, iPhone 7 etkinliğinde Powerbeats3 kulaklığını da görücüye çıkarmıştı. Beats imzasını taşıyan kulaklık, yurt dışında satışa sunuldu. Yeni Powerbeats, Beats Solo3 ve Apple’ın kablosuz AirPods kulaklıklarının ardından Cupertino merkezli şirketin özel W1 yongasını barındıran üçüncü kulaklık olmuştu.

Apple’dan yapılan açıklamaya göre, W1 işlemci ekstra pil ömrünü beraberinde getiriyor. Powerbeats2 kulaklık tam şarj ile kullanıcılarına 6 saatlik bir pil ömrü sunuyordu. Halefi ise W1’in varlığı sayesinde bu süreyi ikiye katlıyor ve 12 saate çıkarıyor. Fast Fuel adını taşıyan özellik ise 5 dakika içinde kulaklığın pilinin 1 saat kullanılabilecek kadar dolmasını sağlıyor. AirPods’un çıkışıyla birlikte iPhone ile kolay eşleştirme desteğine kavuşması beklenen kulaklık, Bluetooth uyumlu diğer cihazlarla da kulaklığı kullanmak mümkün oluyor.

Powerbeats3 199.95 dolar karşılığında satılıyor

Yeni Powerbeats3, henüz Türkiye’de satışa çıkmış değil. Yurt dışında ise 199.95 dolar karşılığında kulaklık satın alınabiliyor. Teslimat için alıcılara 1-2 haftalık bir bekleme süresi veriliyor.

İLGİLİ HABERLER