Eğlence

Power Rangers’ın yıldızı hayatını kaybetti

power rangers

1990’lı yıllarda Türkiye’de de yayınlanan Mighty Morphin Power Rangers dizisiyle tanınan oyuncu Jason David Frank, 49 yaşında hayatını kaybetti. Frank dizide önce Yeşil Ranger sonra da Beyaz Ranger olarak ekibe katılan Tommy Oliver karakterini canlandırmıştı. Frank’in ardından rol arkadaşları Walter Jones, Blake Foster ve Amy Jo Johnson da Instagram paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdiler.

4 Eylül 1973’te dünyaya gelen Frank, 1993-1996 yılları arasında yayınlanan dizinin ikinci sezonunda Beyaz Ranger’a dönüşmüştü. Frank’in karakteri Wild Force, Turbo, Zeo, Dino Thunder, Megaforce ve HyperForce gibi Power Rangers sezonlarında da boy göstermişti.

2017’de dizinin yeniden çekilen versiyonunda da konuk oyuncu olarak izleyicilerin karşısına çıkan Frank, bir yıl sonra Super Ninja Steel’in onuncu bölümünde yer alarak bu defteri kapatmıştı.

Frank’in kariyerinde Power Rangers’ın dışında işler de mevcuttu

Frank’in kariyerinde Power Rangers dışında işler de bulunuyor. 2010’da UFC ile dövüş kariyerini başlatan Frank, son zamanlarda Cartoon Network’ün animasyon dizisi We Bare Bears dizisinde Ranger geçmişine bir saygı duruşu niteliğindeki Gümüş Ayı karakterini seslendiriyordu. Frank 2020’de Legend of the White Dragon filmi için bir Kickstarter kampanyası başlatmıştı. Yapım süreci devam eden filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER