Eğlence

Power Rangers: Legacy Wars iOS ve Android için yayınlandı

Aksiyon dolu süper kahraman serisi Power Rangers'ın da en sonunda bir mobil oyunu oldu. Oyun iOS ve Android için yayınlandı.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Aksiyon dolu süper kahraman serisi Power Rangers’ın da en sonunda bir mobil oyunu oldu. Geçtiğimiz ocak ayında duyurusu gerçekleştirilen Power Rangers: Legacy Wars oyununun çıkışı için mart ayı işaret edilmiş, ancak bunun dışında oyunla ilgili fazla bir ipucu verilmemişti.

Power Rangers: Legacy Wars en sonunda hem Android hem de iOS platformları için yayınlandı. Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, uygulama içi satın almalarla oyunda engelleri daha kolay aşmak, daha rahat oynamak isteyenler için bazı seçenekler de sunuyor.

Power Rangers’ın ilk sürümü 30 farklı oynanabilir karakter ve dört farklı arena sunuyor. Daha fazla oynadıkça yeni Rangers karakterlerini aşmanız ve ana düşman olan Rita’yı yenmek için en iyi takımı oluşturmanız da mümkün hâle geliyor.

Oyuncular savaşçılarını, her bir başarılı savaş veya görevin ardından ödül olarak verilen Zeo Shards ile yükseltebiliyor. Daha fazla savaş ve görev kazandıkça, kazanılan ödüller de artıyor.

Buna ek olarak oyun gerçek oyuncularla gerçek zamanlı savaşlar da içeriyor. PvP açısı oyunculara diğer oyunculara karşı strateji belirleme, onları atlatma veya onlarla savaşma fırsatı sunuyor. Buna ek olarak film ve TV dizisindeki popüler konumların kilidini açmayı da sağlıyor.

Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz; taktik veya strateji alışverişinde bulunabileceğiniz çeşitli ortaklıklar da kurmanız mümkün oluyor. Grafikler bakımından Power Rangers: Legacy Wars’un konsol kalitesinde grafikler barındırdığı, kaliteli üç boyutlu karakter modelleri ve inanılmaz animasyonlarla etkilediği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER