Ulaşım

Porsche’den lüks elektrikli bisikletler geliyor

porsche ebike sport

Porsche, Taycan Cross Turismo adını taşıyan yeni elektrikli otomobiliyle birlikte eBike Sport ve Cross isimli iki elektrikli bisikleti de gözler önüne çıkardı. Her iki bisiklette de tam süspansiyon karbon fiber çerçeve ve Magura fren bulunuyor. Bisikletin motor ve vites gibi bileşenleri ise Japon üretici Shimano’nun imzasını taşıyor.

Porsche’den yapılan açıklamada, elektrikli bisikletlerin Taycan Cross Turismo’nun tamamlayıcısı olacağı belirtildi. Cross Turismo’nun arkasında üç bisikleti taşımayı sağlayan bir mekanizma bulunuyor.

Şehirde kullanım için tasarlanan eBike Sport, saatte 24 kilometre hıza ulaşabiliyor. Yüksek kaliteli süspansiyonla asfaltta veya diğer narin zeminlerde dengeli bir sürüş yapılması amaçlanıyor.

eBike Cross ise daha sert koşullarda kullanıma uygun bir bisiklet. Bisikletin selesinin yüksekliği hidrolik olarak ayarlanabiliyor. Her iki eBike için de üç farklı boyut seçeneği bulunuyor.

Porsche eBike Sport ve Cross, ilkbaharda Porsche bayilerinde satışa sunulacak. Elektrikli bisikletlerin fiyat etiketinde ise tahmin edilebileceği gibi yüksek meblağlar yazacak. eBike Sport 10700 dolar, eBike Cross ise 8549 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER